PRESTRAŠENI

Potniki panično bežijo od berača z odprtimi ranami

Objavljeno 29. april 2014 16.23 | Posodobljeno 29. april 2014 16.23 | Piše: A. K.

Od njega se širi neznosen smrad. Policija poziva meščane, naj jih pokličejo takoj, ko ga zagledajo.

Moški, zaradi katerega potniki bežijo z avtobusov.

BEOGRAD – Moški s poškodovano nogo že mesece postopa po avtobusih in tramvajih v prestolnici Srbije. Od njega se širi neznosen smrad, zato potniki v trenutku, ko moški vstopi, v paniki bežijo iz vozila.

Sliko moškega, starega približno 30 let, so objavili na facebooku. Tisti, ki so ga srečali, pravijo, da ima berač na nogi odprte rane, iz katerih se širi smrad. »To je strašno. Več dni moram presedati, da lahko sploh pridem v službo,« se glasi eden od komentarjev pod fotografijo. »To je grozljivo! Ali ima ta človek mogoče aids?« se vprašuje neka gospa.

Poziv policije

Tisti, ki ga poznajo, raje zapustijo avtobus ali tramvaj, in počakajo na drugega. Potniki, ki s situacijo niso seznanjeni, se morajo znajti in trpeti neznosne vonjave. »Pomagajte mi ljudje. Imejte usmiljenja zame in za mojo bolno mater,« so besede, s katerimi jih moški nagovarja.

Nekateri menijo, da je moški odvisnik od smrtonosne droge krokodil, o kateri smo že pisali, drugi pravijo, da ima hudo obliko sladkorne bolezni. V zvezi s primerom so se oglasili tudi z ministrstva za notranje zadeve. Beograjčane so pozvali, naj takoj, ko opazijo omenjenega moškega, pokličejo policijo.

Deli s prijatelji