CVILEČI PES

Po objavi videa je žena Slovenca zaslovela po vsem svetu

Objavljeno 05. avgust 2014 16.48 | Posodobljeno 05. avgust 2014 16.48 | Piše: A. L.

Rebecco ena ljubezen čaka v Ameriki, drugo pa je našla v Sloveniji

Rebecca s šnavcerko Casey, ki jo je več kot očitno močno pogrešala.

PITTSBURGH – »Zaradi mnogih ljudi se razburi (v pozitivnem smislu, op. p.), ampak dve leti je bilo zanjo očitno predolgo,« je o svoji šnavcerki Casey, ki je po ponovnem snidenju milo cvilil in večkrat omedlel (tukaj si oglejte video)image, povedala Rebecca Ehalt Svetina (29). To čustveno snidenje, ki je zakrožilo po vsem svetu (do danes ima video že več kot 33 milijonov ogledov), je posnel njen življenjski sopotnik, ki ji je večno zvestobo obljubil lani, Slovenec Miha Svetina. Ta je pojasnil, da videa na youtube ni dal, ker bi si z ženo želela pozornosti, temveč ker je bil posnetek enostavno preobsežen, da bi ga poslal materi in sestri v Sloveniji po e-pošti – želeli sta si namreč ogledati to čustveno snidenje.

Veterinar potrdil, da je zdrava

Rebeccin oče Greg Ehalt je dejal, da Casey od razburjenja večkrat cvili, ampak da bi omedlela, se pa še ni zgodilo. Po tem dogodku so jo preventivno odpeljali k veterinarju, ki je potrdil, da je z njo vse v najlepšem redu.

In kam vas lahko popelje en tolikokrat ogledan (viralen) video? Celo v oddajo Good Morning America (Dobro jutro, Amerika) in na CNN, poroča post-gazette.com.


Zna speči celo potico

Rebecca je v Slovenijo prišla iz Pittsburgha (ZDA) pred petimi leti zaradi šole, nazadnje pa se je zaljubila in ostala v podalpski deželi. Kot tuji angleški profesor uči angleščino na domžalski srednji šoli, ko ima čas, pa pomaga svojemu dragemu v studiu na Bledu. Tudi potico zna speči, najraje pa jé štruklje, je povedala v intervjuju za banananjam.si.

Zakaj, meni, da ima njun video takšno gledanost? Rebecca je prepričana, da predvsem zaradi dnevnega bombardiranja s slabimi novicami: »V našem primeru je šlo za dogodek, zaradi katerega ti je toplo pri srcu. Šlo je za psa in ljudje jih imajo radi. Gre za lahkotno vsebino, ob kateri lahko sebi in drugim polepšate dan.«

Deli s prijatelji