UMRLI BODO

Panika med džihadisti: Spolni sužnji borce okužili z virusom hiv

Objavljeno 21. avgust 2015 16.47 | Posodobljeno 21. avgust 2015 16.47 | Piše: A. K.

Ženski sta menda pobegnili v Turčijo, ker sta se zbali za življenje.

Po objavi posnetka je spletni portal ugasnil.

AL MAJADIN – Večina islamskih skrajnežev je pripravljena umreti za svoj cilj, in to najpogosteje počnejo v bombnih napadih na nedolžne ljudi. Toda nekateri med njimi so prisiljeni prevzeti nase takšno breme in se za vedno posloviti od tega sveta.

Med njimi je tudi najmanj 16 islamskih skrajnežev iz mesta Al Majadin na vzhodu Sirije, ki sta jih po poročanju spletnega portala Mirror z virusom hiv okužili dve spolni sužnji iz Maroka. Moški naj bi se okužili med spolnimi odnosi, trenutno pa so v karanteni.

Bojijo se zase

To je potrdil tudi neki borec za človekove pravice, ki je še povedal, da bo vodstvo okužene borce poslalo v samomorilski napad, saj se bojijo za svoje zdravje. Ženski sta po njegovih besedah skrivali, da sta okuženi s hivom, po odkritju pa naj bi jima bilo uspelo pobegniti v Turčijo, saj sta se zbali za življenje.

To ni prvi primer okužbe med skrajneži, ki so največkrat okuženi zaradi spolnih odnosov brez zaščite ali transfuzije krvi. Tiste, ki jih doleti takšna usoda, njihovi nadrejeni pošljejo umret z bombo, privezano na telo.

Deli s prijatelji