VIDEL JO JE!

Nova sled za Madeleine, preiskava v polnem teku

Objavljeno 09. marec 2016 22.04 | Posodobljeno 09. marec 2016 22.04 | Piše: A. L.

Na pomoč je priskočil tudi Interpol.

AREGUÁ – Videl sem Madeleine McCann, trdi raziskovalec Miraz Ullah Ali. Danes 12-letno deklico (seveda, če je po kakšnem čudežu še res živa) je opazil, tako pravi, v paragvajskem kraju Areguá. Štiri policijske postaje, ekipa, ki se ukvarja z ugrabitvami, obveščevalne službe in Interpol njegove navedbe že preiskujejo.

»Moja ekipa je prejela informacije, da je Madeleine prispela v Paragvaj pred mesecem ali dvema in živi v kraju Areguá, nanjo pa pazi ženska,« novico Color ABC povzema The Sun.

Komisionar Sanny Amarilla, namestnik šefa ene od policijskih postaj, je potrdil, da iščejo pogrešano Britanko. »Preiskujemo soseske, kjer so tuji državljani, vile, stanovanja, in iščemo osebe, ki bi ustrezale tem opisom. Če gre za Madeleine, jo je treba najti in jo spet združiti z njeno družino.«

Mati misli, da Portugalske ni nikoli zapustila

Kate in Gerry McCann sta slišala za vest in že pozvala vse, ki bi imeli kaj več informacij o tem, da to sporoči policiji. 

Madeleine je izginila leta 2007 iz portugalskega letovišča Praia de Luz, ko je bila stara komaj tri leta. Njena mati je nedavno dejala, da ne verjame, da je malčica sploh kdaj zapustila Portugalsko. »Tukaj je bila nazadnje in ne verjamem, da so jo odpeljali na tisoče kilometrov stran.«

Deli s prijatelji