GROZLJIVO

Niso imeli za hrano, mati pedofilu prodala hčer za pest denarja

Objavljeno 11. julij 2014 09.20 | Posodobljeno 11. julij 2014 09.20 | Piše: A. L.

Hči svoji mami ni zamerila, da jo je dala v roke pedofilu.

Fotografija je simbolična

V eni najbolj revnih držav na svetu se dogajajo hudi zločini. Spoznajte Kambodžo. Tam starši, tako pripoveduje ena od žrtev, nedolžnost svojih otrok (!) prodajajo.

Žrtev svojih staršev, ki niso našli načina, kako preskrbeti 11-člansko družino, in pedofila je tudi deklica, ki je bila takrat stara deset let. Starši so jo prodali britanskemu pedofilu za 750 dolarjev na teden. »Bil je velik in okruten in ni bil lep,« o svojem mučitelju pove dekle. Moški, ki ji je vzel vse in jo ponižal, je 54-letni nekdanji vladni svetovalec Michael Leach, ki so ga kasneje obsodili na 12-letno zaporno kazen. Prvi dan jo je k njemu peljala mama, drugi dan oče.

Deklica: Nisem jezna na svojo mamo

»Nisem želela tja, a sem morala. Za družino,« pripoveduje danes 14-letnica. Leacha ni razumela, po govorici telesa pa je vedela, da jo želi videti slečeno. »Nisem jezna na svojo mamo. Revni smo in v dolgovih. Morala je storiti to.« Oče pa je zatrdil, da tega ne bodo nikoli več storili nobenemu od svojih otrok, pa čeprav bi zato morali jesti zemljo.

Kupovanje devištva je izredno popularno med bogatimi Azijci, ki verjamejo, da jim bo spolni odnos z devico prinesel dobro zdravje in veliko sreče. Nekateri celo menijo, da tak seks pozdravi HIV, piše Independent.

Deli s prijatelji