ASK.FM

Neokusno: deklice masturbirajo za pozornost in všečke

Objavljeno 14. januar 2014 20.12 | Posodobljeno 14. januar 2014 20.12 | Piše: S. U.

Mlade generacije na spletu postavljajo nove trende in nova pravila.

19-letnica je pokazala ves svoj intelektualni in siceršnji potencial.

NOVI SAD – Potem ko je dobila dovolj všečkov, se je 19-letnica slekla pred kamero in se v živo samozadovoljevala na spletnem omrežju ask.fm. Tudi v drugem primeru je deklica, stara komaj 12 let,  napisala, da se bo samozadovoljevala pred kamero, pri čemer je bilo všečkanje seveda obvezno. Primera nista osamljena.

Za pozornost bi naredile vse

V današnjem času so namreč mlade generacije pripravljene na internetu narediti absolutno vse za trohico popularnosti. Najnovejši trend je samozadovoljevanje tako rekoč še nedoraslih deklic, ki jih uporabniki v živo gledajo in jih ocenjujejo z všečki. Po poročanju srbskega Telegrafa je eden odmevnejših primerov izbruhnil v Novem Sadu, od koder se je na svoje prijatelje na družbeni mreži ask.fm obrnila neka 19-letnica. »Pred kamero počnem vse, kar želite, če le dobim dovolj všečkov.« Kmalu je pokazala vse svoje intelektualno in siceršnje razkošje, v manj kot minuti pa je priletelo v njeno virtualno beležko 50 všečkov.

Mladoletna prostitucija in preprodaja drog

Zanimivo, predvsem pa skrb vzbujajoče je, da spletno stran ask.fm obiskujejo večinoma osnovnošolci, dekleta pa kar tekmujejo, katera bo odgovorila na več provokativnih vprašanj in pokazala več gole kože. Prav zato postaja ta stran prava rekrutna baza za mladoletno prostitucijo in prodajo drog.

V Sloveniji (na srečo) podobnih primerov, ki bi prišli v javnost, še nismo zasledili, kar pa seveda še ne pomeni, da jih ni ...

Deli s prijatelji