POZOR

Našel je razbitino pogrešanega MH370?

Objavljeno 25. april 2015 15.39 | Posodobljeno 25. april 2015 15.39 | Piše: A. L.

Na območju, kjer ne iščejo, naj bi prek satelitskih posnetkov zagledal razbitino, ki utegne biti del letala družbe Malaysia Airlines.

Bodo sorodniki potnikov kdaj izvedeli, kaj se je zgodilo z letalom?

Strokovnjak za vojaško letalstvo Andre Milne naj bi našel pogrešano letalo družbe Malaysia Airlines MH370, vendar potrebuje skoraj 1,8 milijona evrov, da to odkritje potrdi.

Milne se je prostovoljno lotil iskanja od marca pogrešanega letala in zdaj menda v oceanu med Malezijo in Indijo našel razbitino (zaliv Bengal), ki bi utegnila biti del pogrešanega letala. Na tem območju letala trenutno ne iščejo.

Denar želi zbrati ob pomoči tako imenovanega modela crowdfunding (množično financiranje): »Izginotje tega letala se je dotaknilo vseh, ki so slišali o njem.«

Ugibanja

Spomnimo, o pogrešanem letalu so se pojavile številne zgodbe: od tiste, da so strmoglavili v morje, do morebitne ugrabitev (nekateri dopuščajo možnost, da so na delu bili vesoljci), ruske vpletenosti in mnoge druge.

Malezijske oblasti so let MH370 razglasile za nesrečo, vseh 239 potnikov in članov posadke pa za najverjetneje pokojne, poroča Mirror.

Deli s prijatelji