NAJSTAREJŠA OBRT

Modna agencija bogatašem za eno noč »posojala« manekenke

Objavljeno 29. maj 2012 17.28 | Posodobljeno 29. maj 2012 17.30 | Piše: S. J.

Lastnik hrvaške modne agencije Ivica Jurišić je pristal v priporu.

Krajanom se zaradi 
novih javnih hiš že ježi dlaka.

SPLIT, DUBROVNIK – Hrvaško v teh dneh znova pretresa afera povezana s prostitucijo. Potem, ko so že lani odkrili, da so se mnoge manekenke in tudi estradnice redno prostituirale (pri nas je bila pred kratkim razkrita afera z razvpito Urško Čepin, ki je za denar nudila erotično masažo in še kaj), je našim sosedom zopet uspelo razbiti mrežo, ki se je ukvarjala z najstarejšo obrtjo.

Na noč so zaslužile tudi do tisoč evrov

V splitskem priporu je pristal 53-letni Ivica Jurišić, lastnik modne agencije Kristina, ki naj bi bil zvodnik petim dekletom. Te so v zameno za tisoč evrov v hotelu ali na jahti z vami preživele noč. Poleg Jurišića je v priporu pristal tudi deset let mlajši Dubrovničan.

Jurišić pobiral 20 odstotkov

V dogovoru z Jurićem so dekleta nudila spolne usluge, denar pa so morale deliti z njim. Najpogosteje je vzel 20 odstotkov tega, kar je dekle v noči zaslužilo. Dekleta so spolne usluge nudila tudi tujcem, ki so počitnikovali na Hrvaškem. Čeprav se je že leta govorilo, da je Jurišić zvodnik in da se na njegovih jahtah pojavljajo Arabaci in Turki želji zabave, do sedaj proti njemu niso imeli nobenih dokazov.

Deli s prijatelji