NAGRAJENA

Kosorjeva zadovoljna z brisačo, bazena nima kam postaviti

Objavljeno 06. september 2012 13.15 | Posodobljeno 06. september 2012 13.15 | Piše: T. L.

Po velikih političnih razočaranjih je v življenje Jadranke Kosor znova posijalo sonce – zadela je brisačo v nagradni igri.

Jadranka Kosor.

ZAGREB – Potem ko je Jadranka Kosor izgubila položaj predsednice vlade in predsednice HDZ, je za razočarano političarko, ki sta jo poraza precej prizadela, vendarle posijalo sonce. Njeno ime se je namreč pojavilo na seznamu dobitnikov v nagradni igri, ki jo je priredil eden od proizvajalcev kozmetike, Kosorjeva pa je zadela večnamensko brisača. In to je tudi prva nagrada, ki jo je nekdanja premierka v življenju sploh dobila, zato je nad njo več kot navdušena, poroča spletni portal 24sata.hr

Navdušena nad uporabnostjo brisače

»Zelo sem se razveselila brisače, posebej zato, ker ima ježka. Lahko se nosi kot obleka za plažo, lahko jo uporabiš za preoblačenje na plaži, sicer pa je praktična tudi, če jo uporabljaš kot navadno brisačo. Odlično je, da se lahko pere v pralnem stroju pri 90 stopinjah Celzija,« je povedala presrečna Kosorjeva.

In kako se je nekdanja premierka znašla v kolesju nagradnih iger? Iz dolgčasa? Kosorjeva pojasnjuje, da je pred nekaj dnevi v trgovini kupila gel za prhanje, sinu pa peno za britje. Prodajalka ji je povedala, da lahko z računom sodeluje tudi v nagradni igri.

Bazen pred vhod v hišo, ležalnik v sabor

»Rekla sem ji, da še nikoli v življenju nisem nič zadela in da tudi tokrat ne bom. No, pa sem vseeno dobila brisačo. Poslali so jo na moj domači naslov in zelo sem se je razveselila,« je še povedala nekdanja prva zvezda hrvaške politike. 

Poleg brisače pa bi lahko Jadranka zadela še bazen ali ležalnik. »Tudi ležalnik in bazen sta lepi nagradi. A kaj naj z bazenom? Živim v večstanovanjski stavbi, lahko bi ga postavila edino pred vhod v stavbo. Ležalnik pa bi lahko odnesla v sabor, hahaha,« se je pošalila Kosorjeva.

Deli s prijatelji