NEVSAKDANJA INTERVENCIJA

Klical gasilce, ko je padel v jašek: objavili bizaren pogovor (VIDEO)

Zgodilo se je v Zagrebu.
Fotografija: FOTO: Damjan Žibert, Delo
Odpri galerijo
FOTO: Damjan Žibert, Delo

Zagrebški gasilci so imeli nedavno nevsakdanjo intervencijo, ko so reševali človeka, ki je padel v jašek. Zataknil se je v luknji in ni mogel iz nje, zato je poklical gasilce. Ti so na facebooku objavili posnetek pogovora. Na kraju nesreče so ga našli policisti, iz luknje pa so ga rešili gasilci.

Gasilska postaja Zagreb je objavila posnetek pogovora.

– Dober dan. Poslušajte, to se mi ni zgodilo še nikoli v življenju. Jaz sem zdaj v luknji. Ne morem se rešiti, ker je vse zelo ozko in okoli mene vozijo avtomobili. Ne vem točno, kje sem.

Ali vsaj približno veste, kje ste?

– Nič ne vem, nič ne vem. Česa takega nisem pričakoval.

V katerem mestu se?

– Sem v Zagrebu.

V katerem naselju?

– Ko bi vedel, pa ne vem ... Nisem pričakoval.

Kje se bili? Kam ste se namenili?

– Morda sem vedel, ampak zdaj ničesar več ne vem. Sem v majhni luknji in se ne morem zravnati, ne morem se rešiti. Slišim avtomobili gredo gor in dol, jaz kličem, halo, halo, pomoč, in tako ...

Gre za luknjo na ulici ali na pločniku?

– Ne vem, kaj naj vam odgovorim. To je ena luknja, v katero sem padel. Ne morem se zravnati in zlesti ven. Če bi lahko, bi to storil. To je nekaj neverjetnega, kaj takšnega se mi še ni zgodilo v življenju.



Popolnoma zmedenega moškega so našli s pomočjo policije, ki je locirala kraj mobitela. Iz luknje so ga rešili gasilci, z njim je vse v redu, rešiteljev pa je bil neskončno vesel.


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije