ČEZ PLOT

Hollandova Valerie šokirana v bolnišnici

Objavljeno 14. januar 2014 10.08 | Posodobljeno 14. januar 2014 10.07 | Piše: E. B.

François Hollande prešuštvoval v stanovanju obsojenega igralca in režiserja.

PARIZ – Posteljne dogodivščine francoskega predsednika so dobile nove razsežnosti: izkazalo se je, da sta 59-letni François Hollande in 41-letna igralka Julie Gayet ljubimkala v pariškem stanovanju, ki naj bi bilo v lasti obsojenega kriminalca, povezanega z mafijo!

Naj spomnimo, minuli teden so svet preplavile fotografije prvega moža Francije s čelado na glavi in na skuterju. Od minulega leta, motoristično zakrinkan, v nočnih urah menda redno obiskuje novo izbranko. Hollandovo zasebno življenje je bilo vedno obarvano s škandali, naj spomnimo, leta 2007 se je po 30 letih ločil od političarke Segolene Royal, s katero ima štiri otroke, in se spečal z novinarko Valérie Trierweiler, materjo treh otrok. Ta se je kljub številnim govoricam o skokih čez plot, tako njenih kot njegovih, maja 2012 z novoizvoljenim predsednikom preselila v Elizejsko palačo in postala neuradna prva dama, v rezidenci pa ima – kdo ve, zakaj – svojo pisarno in pet zaposlenih. Seveda na strošek zgroženih davkoplačevalcev, ki sredi javnih ljubezenskih zdrah tako niti najmanj ne sočustvujejo z vse manj priljubljeno Trierweilerjevo, ki so jo zaradi šoka in izčrpanosti po objavi škandalozne novice in fotografij v reviji Closer sprejeli v bolnišnico.

Hollandova partnerica naj bi se sicer že vrnila v svoj elizejski dom, a je vse več javnih pozivov, naj država vendarle stopi na rep nestanovitnemu predsedniku in zunajzakonsko partnerico izžene iz palače. Toda podjetna Valérie se ne bo pustila kar tako pregnati, so prepričani mnogi – raje se bo ponižala in Françoisu oprostila prešuštvo, samo da obdrži življenje na veliki nogi in ohrani stike z visokimi krogi, posebno pri srcu naj bi ji bila ameriška prva dama. Velik udarec je utrpel tudi Hollandov ugled, ki naj bi zaradi ljubice v minulih mesecih spravljal ob živce celo svojo varnostno ekipo: prvi mož države naj bi se po mestu do Gayetove, ločene matere dveh otrok, na skuterju prevažal le v spremstvu enega telesnega stražarja, ki menda mora ljubimcema zjutraj prinašati sveže rogljičke!

Na plan so prišle tudi podrobnosti o skrivnem gnezdecu Françoisa in Julie: sestajala sta se v pariškem stanovanju, vrednem tri milijone evrov, le streljaj od Elizejske palače, njegov lastnik pa je pisatelj in igralec Michel Ferracci. Ta je bil lani obsojen na pogojno kazen 18 mesecev zaradi pranja denarja prek pariške igralnice in povezav z umazanimi posli korziške mafije, njegova nekdanja partnerica pa je Emmanuelle Hauch, dobra prijateljica Gayetove. 

Deli s prijatelji