Herbalife nutrition Sloveniji predstavlja nov športni napitek s svetovno znanim nogometnim zvezdnikom Cristianom Ronaldom

Objavljeno 03. junij 2017 18.37 | Posodobljeno 03. julij 2017 18.36 | Piše: M. K.

Nov športni napitek, ki deluje kot hiter vir energije za vadbo in povečuje hidracijo, je Herbalife24 razvil v partnerstvu s Cristianom Ronaldom.

Ne glede na to, ali ste rekreativni športnik, redni obiskovalec telovadnice ali vrhunski športnik, so ena od možnih izbir izdelki, ki vam bodo pomagali pri pripravi, treningu in regeneraciji po treningu ter za tekmovanja, če ste poklicni športnik. Pravilna in uravnotežena prehrana je ključna v vseh fazah telesne dejavnosti, da lahko z vso prehransko podporo, ki jo športnik potrebuje, omogoči regeneracijo in zmogljivost. Linija izdelkov Herbalife24 ima vse, kar potrebujete, če uživate v redni vadbi, redno obiskujete telovadnico in celo tekmujete na poklicni ravni.

Nov športni napitek, ki deluje kot hiter vir energije za vadbo in povečuje hidracijo, je Herbalife24 razvil v partnerstvu z nogometnim zvezdnikom Cristianom Ronaldom. Skupina Herbalifovih strokovnjakov je sodelovala z Ronaldom, da bi mu pomagala optimizirati njegovo vsakodnevno prehrano in mu zagotovila strokovna priporočila, kako bi lahko izboljšal svoje dosežke na splošno* s ciljno usmerjenimi in namenskimi dopolnili. Rezultat tega sodelovanja je športni napitek CR7 Drive, ki je bil zasnovan za izboljšanje Ronaldove zmogljivosti in za zadovoljitev njegovih specifičnih prehranskih potreb. CR7 Drive je hipotonični športni napitek blagega okusa, ki ne vsebuje umetnih sladil in je zasnovan tako, da nas vse oskrbi z energijo.
Povečuje hidracijo - kadar koli, saj en napitek vsebuje 142 mg magnezija, ki pomaga odpraviti utrujenost in izčrpanost ter prispeva k ravnovesju elektrolitov, glukoza, ki oskrbuje možgane, in lahko prebavljiva mešanica ogljikovih hidratov pa pomagata oskrbovati mišice in ohranjati ravni energije**. Zaradi svojih ključnih sestavin je napitek CR7 Drive odličen za vse aktivne ljudi, za raznovrstne vzdržljivostne aktivnosti, kot so nogomet, vadba s spining kolesom, tek ali drugi športi, pri katerih se pomembno poveča srčni utrip. CR7 Drive vsebuje tudi B12, ki pripomore k sproščanju energije pri presnovi in delovanju imunskega sistema.

image

Pomembno je omeniti tudi temeljni nadomestni obrok za zmogljivost, Herbalife 24 Formula 1 Sport, ki zagotavlja energijo, podpira delovanje imunskega sistema in ohranja mišično maso. Ta zdravi obrok se lahko zaužije kadar koli čez dan in je bil izdelan posebej za zadovoljitev dnevnih prehranskih potreb športnikov.
Za stalno ustrezno hidracijo je na voljo Hydrate, napitek nežnega okusa z elektroliti. Ne glede na to, koliko ste aktivni, ga spijte kadar koli čez dan, zjutraj, med vadbo ali celo zvečer, da ostane telo hidrirano.
Za najdaljše športne napore Herbalife ponuja Prolong, napitek, ki podpira porabo kalorij, delovanje mišic, zmanjšuje razgradnjo mišične mase ter ima blag in prijeten okus za pitje. Prolong med daljšo ali intenzivno vadbo zagotavlja mešanico ogljikovih hidratov iz dveh virov za takojšnjo in trajno energijo.
Prehransko dopolnilo Restore je bilo izdelano posebej za zadovoljitev potreb športnikov, saj vsebuje 200 mg vitamina C za normalno delovanje imunskega sistema med intenzivno telesno vadbo in po njej. Restore vsebuje tudi 150 mg edinstvenega bioaktivnega peptida Lactium®.

Rebuild Strength je visokobeljakovinski regenerativni napitek z dodatnimi l-glutaminom in kislinami BCAA. Namenjen je vsem športnikom po anaerobnem treningu za moč, vsem, ki v fitnesu dvigajo uteži, privržencem vadbe crossfit, športnim navdušencem, ki želijo pridobiti ali vzdrževati čisto mišično maso, in vsem z visokobeljakovinsko prehrano. Rebuild Strength vsebuje vitamina B12 in C ter železo, ki pripomorejo k delovanju imunskega sistema.

Program zagotavljanja kakovosti Informed-Sport potrjuje, da je vzorec iz serije, iz katere je ta izdelek, testiran za prepovedane snovi v svetovno znanem vrhunskem laboratoriju za dopinško kontrolo, LGC. Več podrobnosti je na spletnem naslovu www.informed-sport.com.

*Raztopine z ogljikovimi hidrati in elektroliti izboljšajo absorpcijo vode med telesno vadbo.
**Raztopine z ogljikovimi hidrati in elektroliti pripomorejo k ohranjanju vzdržljivosti med daljšo vzdržljivostno vadbo.

Deli s prijatelji