SEKSI

FOTO: Zločinec, ki je obnorel ženske

Objavljeno 20. junij 2014 17.18 | Posodobljeno 20. junij 2014 15.11 | Piše: A. K.

Po objavi je njegova fotografija zbrala nekaj deset tisoč všečkov.

Jeremy Meeks.

Fotografija zločinca Jeremyja Meeksa (30), ki ga je policija skupaj s tremi drugimi moškimi aretirala v sredo v Kaliforniji, je sprožila pravo poplavo zaradi mokrih sanj njegovih novih oboževalk. Te so ob pogledu na postavnega Meeksa popolnoma izgubile razsodnost.

»Naj služi kazen v moji spalnici«

»Vsekakor je zločin, če je moški videti tako kot on,« je zapisala ena izmed njih. »Fantastičen je. Lahko služi kazen v moji spalnici,« je dodala druga. Ženske so za Meeksom čisto znorele, pišejo ameriški mediji, v zaporu pa ga je obiskal novinar Us Today, ki mu je sporočil, da je postal izjemno priljubljen med predstavnicami nežnejšega spola. Meeks mu je povedal, da ga je s tem seznanila njegova žena, s katero ima otroka.

Bil je poreden, a se kesa

Policija je sporočila, da je Meeks izjemno nevaren kriminalec, domnevno član ene izmed tolpe. Aretirali so ga zaradi posedovanja orožja, o drugih podrobnostih niso želeli govoriti. Meeks je sicer v zaporu novinarju povedal, da ni več član tolpe in da je v življenju storil veliko stvari, na katere ni ponosen, a da se želi poboljšati, ker ima družino. 

Deli s prijatelji