NEVERJETNO

FOTO: Teorija zarote ali naključje? Oba krvava napada je posnel isti novinar

Objavljeno 23. julij 2016 23.22 | Posodobljeno 23. julij 2016 23.30 | Piše: T. Pa.

Mnogim se zdi zelo nenavadno, da je bil nemški novinar Richard Gutjahr prisoten pri obeh velikih tragedijah, ki sta pretresli Evropo.

NICA, MÜNCHEN – Na spletu je po včerajšnjem napadu v Münchnu, med katerim je 18-letnik ubil devet ljudi, začela krožiti nova teorija zarote, poroča Telegraf.

Mnogim se namreč zdi zelo nenavadno, da je bil nemški novinar Richard Gutjahr prisoten pri obeh velikih tragedijah, ki sta v zadnjih tednih pretresli Evropo: pri terorističnem napadu v Nici in masakru v Münchnu. 

Richard je namreč z balkona snemal proslavo v Nici prav v trenutku, ko je na prizorišče pripeljal tovornjak in ubil 84 ljudi. Novica pa ne bi bila tako čudna, če isti novinar ne bi bil prisoten tudi pri tragediji v Nemčiji, kjer je prav tako posnel dogajanje.

Čeprav bi nekateri rekli, da je moški izredno nesrečen, pa se drugim spletnim uporabnikom novica ni zdela naključje. Gutjahr se je v Münchnu pojavil le slab teden po napadu v Nici, kar je izredno sumljivo. Čeprav ni med napadoma nobenih potrjenih povezav, pa marsikdo prav v Gutjahru vidi skupno točko med dogodkoma. 

Deli s prijatelji