PO NAPADU

FOTO: Škandal: poškodovano triletnico spodili iz restavracije

Objavljeno 19. junij 2014 15.21 | Posodobljeno 19. junij 2014 11.44 | Piše: A. K.

Deklica je bila v aprilu žrtev brutalnega napad treh pitbulov.

Victoria je v napadu ostala brez očesa, desna stran njenega obraza je povsem paralizirana.

JACKSON – V aprilu je bila triletna Victoria Wilcher žrtev brutalnega napada treh pitbulov. Deklica je v bolnišnici zaradi hudih poškodb preživela dolge tedne, posledice pa bo čutila vse življenje. V napadu je ostala brez očesa, psi so ji zlomili čeljust, nos in ličnice, desna stran njenega obraza pa je povsem paralizirana. In kot da to ni dovolj, saj malčico v prihodnosti čakajo številne operacije, je njena družina pred kratkim doživela še en pretres.

Zgroženi

Med obiskom ene izmed poslovalnic restavracije s hitro prehrano Kentucky Fried Chicken je nekdo od osebja dekličine starše namreč prosil, če lahko zapustijo restavracijo, ker naj bi »bili gostje prestrašeni ob pogledu na dekličin obraz«. Victorijina mati je incident objavila na facebooku. »Se vam zdi tale obraz strašljiv? Nikoli več ne bom prestopila njihovega praga, bom pa vsekakor zahtevala pojasnilo od uprave,« je zapisala pod hčerkino fotografijo.

Uvedli preiskavo

Uprava KFC pa ni čakala, temveč je takoj začela preiskavo in se materi opravičila. »Sprejmite naše iskreno opravičilo. Želimo vam sporočiti, da smo v zvezi z incidentom že uvedli preiskavo. Takega vedenja naših zaposlenih nikakor ne odobravamo. Ko bodo znane podrobnosti, bomo vsekakor ukrepali, Victorii pa želimo čimprejšnje okrevanje,« so zapisali na facebook profilu, ki ga je dekličina mati odprla po napadu psov in ima že skoraj 200 tisoč sledilcev. Iz KFC so prav tako sporočili, da bodo dekličini družini podarili 30 tisoč dolarjev.

Sramuje se 

Javnost je zaradi incidenta zgrožena, dekličina babica Kelly Mullins pa se boji, da bo vse skupaj zelo negativno vplivalo na dekličino samozavest. »Že tako se ne more več pogledati v ogledalo. Kadar grem v trgovino, noče z mano, temveč čaka v avtomobilu, saj se sramuje svojega obraza,« je v solzah povedala Kelly.

Deli s prijatelji