USODEN LET

FOTO: Ganljivo poslednje slovo: Zadnje jutro z mojo ljubeznijo

Objavljeno 30. marec 2015 12.42 | Posodobljeno 30. marec 2015 12.42 | Piše: Mo. S.

»Zadnje jutro z mojo ljubeznijo, mojim najboljšim prijateljem, mojim zaščitnikom, mojim princem,« je zapisala ob črno-beli fotografiji.

BERLIN – Na krovu airbusa 320 letalske družbe Germanwings je v torek umrlo vseh 150 ljudi in vsak od njih je s seboj nosil svoje zgodbe. Na usodnem letu je bil tudi 28-letni študent hotelirstva Paul Bramley, od katerega se v teh dneh poslavljajo vsi, ki jim je kaj pomenil.

Njegovo skrušeno dekle Anneli Tiirik je poskrbela za še posebej ganljivo poslednje slovo, saj je na facebooku objavila njuno fotografijo, zraven pa pripisala: »Zadnje jutro z mojo ljubeznijo, mojim najboljšim prijateljem, mojim zaščitnikom, mojim princem.« Pod fotografijo mlade Estonke se je usulo komentarjev in žalujočih misli. »Bil je najboljši človek, kar sem jih poznal,« je zapisal eden od njih, ona pa je odgovorila, da je z njim nastala velika praznina in da ne razume, kako ti lahko nekdo na takšen način odvzame najbolj pozitivnega človeka na svetu.

Njegov oče poziva: Ne pozabimo jih

Javno slovo od Paula se je zgodilo potem, ko je njegov oče javno poprosil, naj se 150 žrtev nikoli ne pozabi, tudi z namenom, da zračne linije postanejo transparentnejše. Poudaril je, da bi morali pilotom nameniti več pozornosti, saj svoja življenja in življenja drugih polagamo v njihove roke. 

Deli s prijatelji