IZGON

FOTO: Besni Nizozemci nad plavolaso Putinovo hčer Marijo

Objavljeno 26. julij 2014 11.48 | Posodobljeno 26. julij 2014 11.48 | Piše: S. U., T. L.

V iskanju krivca za sestrelitev letala nad Ukrajino je zdaj najbolj na udaru hči Vladimirja Putina Marija.

HAAG – Nizozemci objokujejo smrt svojih rojakov v sestrelitvi letala nad Ukrajino, ki je zahtevala kar 193 nizozemskih življenj. V iskanju krivca je zdaj najbolj na udaru hči Vladimirja Putina Marija. Ugotovili so namreč, da živi na Nizozemskem, in sicer v mestecu Voorschoten nedaleč od Haaga.

Pred dnevi je izbruhnil škandal, ko je župan mesta Hilversum Pieter Broertjes v radijskem intervjuju dejal, da bi jo morali deportirati iz države. Pozneje se je za te besede sicer opravičil ...

Demonstracije pred Marijinim luksuznim domovanjem

Pred Marijinim stanovanjem so že pripravili demonstracije. Stanovanje naj bi bilo vredno 2,5 milijona evrov, v njem pa živi s partnerjem Jorritom Faassenom, ki je nizozemski državljan in je še leta 2012 v družbi Gazprom zasedal enega od vodilnih položajev. 

image

Luksuzno domovanje Putinove hčerke (vir: youtube)

Očitno so protesti zalegli ali pa se je oče Putin ustrašil za varnost hčerke, kajti po poročanju Daily Mirrorja se je Marija z Jorritom že preselila v Moskvo, kjer jo lahko oče tudi zaščiti.

»Priselila se je lani in nekaj časa je bilo mirno. Ko pa se je razvedelo, kdo je ona, miru ni bilo več. Zdaj pa se je zgodilo še to. Seveda ni odgovorna za očetova dejanja, ampak mi tu ne želimo demonstracij,« je za medije povedala ena od sosed. 

Deli s prijatelji