NEODGOVORNO

Deklico (3) pozabili na počivališču: Očka je kar odpeljal

Objavljeno 10. avgust 2015 21.51 | Posodobljeno 10. avgust 2015 21.51 | Piše: S. U.

Starša sta se spomnila, da sta pozabila otroka šele, ko sta slišala opozorilo po radiu.

NICA – Se še spomnite filma Sam doma, kjer se družina odpravi na počitnice, v predpotovalnem kaosu pa najmlajšega sina po pomoti pustijo doma?

No, nekaj podobnega se je zgodilo petčlanski družini iz Francije, ki se je peljala proti francoski rivieri na počitnice, medtem pa se je ustavila na počivališču ob avtocesti. Po 150 prevoženih kilometrih oziroma 45 minutah vožnje pa je sledil šok. Kot poroča britanski The Guardian, sta ravno takrat starša po radiu slišala opozorilo policije, da so na postajališču našli triletno deklico. Takrat sta se spomnila, da sta pozabila otroka.

Deklico so na srečo našli turisti, saj se je zadrževala pri igralih. Povedala je, da je bila na poti proti morju ter da potuje s starši, z bratom in s sestro. »Ko smo se ustavili na počivališču, je očka kar odpeljal,« je še dodala. Kasneje so prišli policisti, deklico odpeljali na varno ter opravili zaslišanje staršev. »Slišati smo želeli, kaj bosta o dogodku povedala, govoriti pa smo želeli tudi s tožilcem in ga povprašati, ali bo zaradi dogodka ukrepal,« so še povedali policisti za omenjeni časnik.

 

Deli s prijatelji