DEŽ

VIDEO: Neurje nad Zagrebom, zgodil se je prometni kolaps

V hrvaški prestolnici velika količina padavin povzročila težave v prometu, poplavilo tudi prostore humanitarnega društva.
Fotografija: FOTO: Nova TV
Odpri galerijo
FOTO: Nova TV

ZAGREB – V večernih urah je neurje zajelo tudi Zagreb. Zaradi velike količine padavin je voda poplavljala podvoze in stala na cestah. Policija je zaradi varnosti zaprla določene cestne odseke, prekinjene so tudi nekatere avtobusne povezave, pišejo hrvaški mediji ter obenem dodajajo, da gre za prometni kolaps.


Da je meteorna vodaj poplavila številne objekte, je razvidno tudi iz popisa mestnih gasilcev, ki so na svojem facebook profilu objavili prijave meščanov.


Ob tem gre dodati, da so poplavljeni tudi prostori humanitarnega društva Mali zmaj, kjer je voda uničila skladišče. Tam so imeli shranjeno hrano, plenice, šolske torbe in druge potrebščine, pa piše Dnevnik.hr.



Veliko dela pa so imeli gasilci tudi zaradi požara, ki je izbruhnil na železniški postaji. Malo po 18. uri je zagorela baraka. Zaradi požara so bili ustavljeni vlaki, promet na bližnjih cestah se je povečal, nastal je prometni zamašek.

Velike težave je dež povzročil tudi drugod po Hrvaški.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije