ŽELEL JE NADALJEVATI

Pikantne podrobnosti o seksu s predsednikom, madeže sperme je nosila še na večerji

Fatalno srečanje v kopalnici.
Fotografija: FOTO: Youtube
Odpri galerijo
FOTO: Youtube

WASHINGTON – V eseju, ki je bil objavljen torek v reviji Vanity Fair, je Monica Lewinsky (45) zapisala, da bi se v primeru, če bi se še kdaj v živo srečala s Hillary Clinton (71), opravičila zaradi afere, ki jo nekoč imela z njenim možem, takratnim predsednikom ZDA, Billom Clintonom (72).

»Moje prve javne besede izgovorjene po škandalu v intervjuju, ki sem ga dala Barbari Walters 3. marca 1999, so bile neposredno opravičilo Billovi hčerki Chelsea in gospe Clinton. Če jo še kdaj vidim, spet bi ji povedala, kako iskreno mi je žal za vse ... Ne pričakujem odpuščanja, ampak želim, da vedo, kako slabo se počutim zaradi vseh slabih stvari, ki so jih doživeli zaradi mene,« je med drugim zapisala Lewinskyjeva, nekdanja pripravnica v Beli hiši.

Seks v znameniti Ovalni pisarni

Poleg eseja je Monica o spolnem škandalu spregovorila v dokumentarni seriji Clinton Affair, v kateri je razkrila do zdaj neznane podrobnosti o razmerju s svojčas dokaj poskočnim Billom. Lewinskyjeva se med drugim spomni, kako ji je nekdanji predsednik podaril iglo klobuk in zbirko Travne bilke avtorja Walta Whitmana.

»Te intimne knjige ne daš vsakemu. Poklon mi je dal vedeti, da je med nama nekaj, a čeprav sem takrat dvomila in mislila, da si morda le domišljam ... Odšla sva proti kopalnici, dajal mi je komplimente, jaz sem mu jih vračala, postala vsa vse bolj intimna ... Na neki točki sem ga vprašala, ali želi še naprej. Rekel je, da želi, čeprav je na vseh najinih srečanjih odnehal, ko sva prišla do kritične točke,« je Monica opisala seks v kopalnici znamenite Ovalne pisarne.

Madeži sperme na večerji

Še to, modro obleko z madeži sperme je še isti dan nosila na neki večerji, a je sledi spolnega odnosa opazila šele nekaj dni kasneje, ko je obleko ponovno pomerjala pred prijateljico. Ta jo je nato opozorila, naj jo le skrbno spravi ...

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije