LEPA IN NEVARNA

FOTO: Seksi ruska vohunka uživa na svobodi

Ob vrnitvi v Rusijo jo je na letališču pričakal sam Putin.
Fotografija: Anna Chapman. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Anna Chapman. FOTO: Instagram

MOSKVA – Sergej Skripal, ruski dvojni vohun, ki se v bolnišnici v Londonu po domnevni zastrupitvi bori za življenje, je eden izmed vohunov, ki so jih leta 2010 v izmenjavi med ameriškimi in ruskimi vohuni v Kremlju izročili Američanom v zameno za Anno Chapman.

Medtem ko Skripal umira, pa Chapmanova uživa na svobodi. Njeni profili na družabnih omrežjih so polni fotografij s plaž Tajske.

Chapmanova, hči ruskega diplomata in po nekaterih navedbah višjega predstavnika KGB, velja za najlepšo rusko agentko. Neustrašne agentke ni ustavilo niti to, da ji je tedanja britanska notranja ministrica, danes pa premierka Theresa May preklicala britansko državljanstvo, ki ga je dobila po poroki z zdaj že nekdanjim možem Alexom Chapmanom.

Strastna rdečelaska je po vrnitvi v Rusijo postala milijonarka. Ima svoj posel, modno linijo, postala je televizijska voditeljica, svoje čare pa je razkrila za več erotičnih časopisov. Med njenimi oboževalci naj bi bil tudi ruski predsednik Vladimir Putin.

Putin jo je tudi pozdravil na letališču po izmenjavi vohunov leta 2010. Atraktivno vohunko so ujeli, ko jo v stik z njo stopil agent FBI, ki se je predstavil kot kontakt in ji dal nalogo, da preda lažne dokumente. Po njeni aretaciji so na dan prišle fotografije, na katerih je pozirala z dildom v rokah in s ščipalkami na bradavičkah. Poleg žgečkljivih fotografij je bila objavljena informacija, da je poskušala zapeljati člana osebja tedanjega predsednika ZDA Baracka Obame.

Danes je mati sina, rojenega leta 2015. Identiteta njegovega očeta ni znana.












Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije