ZDAJ JE ZNANO

Analiza radenske je končana, to so ugotovili

Gospodarsko škodo, ki je nastala s preventivnim odpoklicem, še ocenjujejo.
Fotografija: Radenska. FOTO: Tadej Regent, Delo
Odpri galerijo
Radenska. FOTO: Tadej Regent, Delo

LJUBLJANA – Proizvodi Radenska Classic Kraljevi vrelec v 0,25-litrski steklenički so popolnoma varni za potrošnike in skladni z deklaracijo, so ugotovitve urada za varno hrano po opravljeni analizi sporočili iz Radenske. Odgovornost Radenske v primeru, v katerem naj bi po užitju pijače v gostinskem lokalu oseba iskala zdravniško pomoč, je izključena, spornega čistila pa v proizvodnji Radenske ne uporabljajo.

Podjetje Radenska je prejšnji petek zaradi enega primera pritožbe s trga na priporočilo Uprave za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin preventivno odpoklicalo 65.136 izdelkov serije proizvoda Radenska Classic Kraljevi vrelec, 0,25 litra steklo. Gospodarsko škodo, ki je nastala s preventivnim odpoklicem, še ocenjujejo.

»Bolj kot materialna pa nas skrbi škoda, ki jo je na našem ugledu pustilo širjenje neuradnih, nepreverjenih in celo zavajajočih informacij. Radenska je ena najbolj prepoznavnih in najuglednejših slovenskih blagovnih znamk, ki ji potrošniki zaupajo, in storili bomo vse, da taka tudi ostane,« poudarja Marián Šefčovič, direktor Radenske.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije