SANJE O POROKI

Berlusconi ji mora le še reči da

Objavljeno 27. september 2013 18.01 | Posodobljeno 27. september 2013 18.01 | Piše: E. B.

Francesca Pascale je prepričana, da jo bo nekdanji italijanski premier popeljal pred oltar.

Francesca Pascale je prepričana, da jo bo nekdanji premier popeljal pred oltar.

Nekdanjemu italijanskemu premierju je dvorila več kot dve leti, dokler se ni vdal: tako je v nedavnem intervjuju za italijansko izdajo revije Vanity Fair izjavila 28-letna Francesca Pascale in še naznanila, da bodo morda kmalu zadoneli poročni zvonovi.

In po preizkušenem receptu bo vztrajala, dokler se Silvio Berlusconi, ki bo kmalu praznoval 77. rojstni dan, znova ne bo vdal. »Sprva me je odločno zavračal, a preprosto ga nisem upoštevala in sem ga še naprej osvajala. To počnem še danes, nenehno se borim za njegovo pozornost,« je pojasnila Francesca in priznala, da so jo zabave bungabunga, ki se jim je njen B, kot mu pravi, predajal po odmevni ločitvi od Veronice Lario, hudo prizadele, ljubosumja, ko so njenega izbranca oblegale gruče seksi mladenk, sploh ni zmogla obvladovati. Berlusconija je spoznala leta 2006, ko je sodelovala v njegovi politični kampanji, vanj pa se je zatreskala že mnogo prej, ko še ni bila niti polnoletna. Leta 2009 se je odločno podala na osvajalski pohod, zbližala pa sta se potem, ko je tajkuna in razvpitega politika napadel duševno bolan možakar: a njuna ljubezen se takrat še ni povsem razplamtela, telesno sta se zbližala mnogo pozneje, šele po ločitvi. »Vedno me je opozarjal, da me bo samo prizadel, ker da mi ne more omogočiti prihodnosti, ki si jo zaslužim,« se spominja Francesca in poudarja, da o zavrnitvi preprosto ni hotela niti slišati. Vztrajnost se ji je tudi obrestovala: pred božično-novoletnimi prazniki je Berlusconi končno prisluhnil svojemu srcu, se dekletu zahvalil, ker mu je spet povrnila vero v ljubezen, ji priznal svoja čustva in jih kronal z diamantnim prstanom, simbolom njune ljubezni.

Njeno zaupanje vanj je brezmejno

Francesca je politiku, ki so ga različne spletke, druženja z mladoletnimi in igranje z davkarijo privedli na sodišče ter ga stale dostojanstvo, ugled in položaj, zadnji dve vroči leti kljub nasprotovanju svojih staršev zvesto stala ob strani, in kot 28-letnica poudarja, bo svojega moškega podpirala še naprej, kajti njeno zaupanje vanj je brezmejno. »Silvio resda ni svetnik, a z žensko nikoli ne bi ravnal krivično in jo izkoristil,« je prepričana Pascalova, jezna na vse, zaradi katerih da je njen izbranec menda izgubil kar enajst kilogramov. Obenem je prepričana, da je z ljubeznijo mogoče zaceliti marsikatero rano, zato bo Berlusconija pospremila do naslednjega koraka – poroke: »Poiskala sem ga, se z njim zbližala, ga prepričala, da se je zaljubil vame in postal moj partner. Tako rekoč sem storila vse, on mora zgolj reči: da!«

Deli s prijatelji