BURNI ODNOSI

Astrološka napoved: od sovraštva ju deli en korak

Objavljeno 26. februar 2015 11.34 | Posodobljeno 26. februar 2015 11.37 | Piše: A. K.

Njun odnos je buren, nežen, grob in usodno privlačen.

Milanović in Kitarovićeva.

ZAGREB – V zadnjih dneh je v središču medijske pozornosti pisna vojna med hrvaško predsednico Kolindo Grabar-Kitarović in premierjem Zoranom Milanovićem. Predsednica ga je celo pozvala k odstopu, najnovejšo bitko pa bijeta okoli 12 veleposlanikov. Ali se jima bo uspelo dogovoriti ni znano, njuni najbližji sodelavci pa pravijo, da oba zatrjujeta, da drug z drugim ne moreta sodelovati.

Astrološko analizo o njunem odnosu je na podlagi dneva, meseca in letnice rojstva naredila Vesna Narat, ki ni vedela, da gre za hrvaško predsednico in predsednika vlade. Povedala je, da gre za usodno privlačnost, buren odnos, nežnost in grobost. 

Kot dan in noč

Kitarovićeva se je rodila 29. aprila 1968, kar pomeni, da je rojena v znaku bika. Je vztrajna in stoji za svojimi odločitvami, obenem pa trmasto hodi proti svojim ciljem ne glede na okoliščine. Milanović se je rodil 30. oktobra 1966. Rojen je v znaku škorpijona, kar pomeni, da je čustven, toda svoja čustva velikokrat dobro skriva ali pa se vsaj trudi. Je precej kritičen, velikokrat zaprt v svoj svet ter pogosto analizira stvari in situacije. Medtem ko je Kolinda razigrana in vesela, družabna in šarmantna, je Milanović precej odmaknjen in ne želi razkrivati svoje intime. Astrologinja pravi, da je precej zaletav in velikokrat izjavi kaj takšnega, zaradi česar mu je pozneje žal. Kolinda je v nasprotju z njim zelo dobra v komunikaciji z drugimi ljudmi, je srčna in odprta, topla ter neposredna.

Na vse ali nič

»Od sovraštva ju deli samo en korak. Nista kakršen koli par, saj takšne eksplozivne kombinacije v horoskopu skoraj ne morete najti. Včasih se zdi, kot da bi se najraje pokončala, včasih pa je videti, kot da sta najboljša prijatelja. Nikoli ne pristajata na sredino, vedno gresta na vse ali nič,« njun odnos opisuje Naratova in dodaja, da bo med njima tudi v prihodnje veliko sovražnosti in nesoglasij. Prav tako sta si povsem različna na ljubezenskem, čustvenem in spolnem področju.

»Če bi združila moči na poslovnem področju, bi skupaj odlično delovala. Toda zaradi poudarjenega ega nista dobra partnerja niti na poslovnem niti na čustvenem področju. Kar je škoda, saj bi, če bi pozabila na ego, skupaj lahko naredila veliko,« dodaja astrologinja.
 

Deli s prijatelji