PRIPRAVE

Zunaj čez 20 stopinj, v Lidlu pa imajo že božič

Objavljeno 18. september 2012 10.09 | Posodobljeno 18. september 2012 10.10 | Piše: Mo. S.

Vprašujemo se, ali bodo sladke dobrote zdržale vse do decembra.

Božično vzdušje v Lidlu.

LJUBLJANA – Poletje se bliža koncu, temperature se počasi nižajo, še zdaleč pa niso tako nizke, da bi zaradi mraza dobili tisti občutek, ko nas zajame vsakič, ko pade prvi sneg. Takrat namreč vemo, da se bližajo prazniki, po mestnih ulicah zadiši po kuhanem vinu, otroci pa se veselijo daril.

V Lidlu so že božično razpoloženi

Trgovino Lidl pa je praznično vzdušje očitno zajelo že zdaj, sredi (dokaj toplega) septembra, na kar nas je opozorila tudi bralka, ki želi ostati anonimna. »Samo še tri mesece je do božiča,« nas je opozorila, poleg sporočila pa pripela še fotografijo izdelkov, ki v Lidlu čakajo na kupce. Več vrst čokoladnih božičkov tako že od sobote, ko je fotografija nastala, čaka, da roma v nakupovalne vreče tistih, ki praznike že nestrpno pričakujejo.

Poleg so zapisali, da bodo izdelki v prodaji šele od ponedeljka, 17. septembra, torej je bila čokolada v soboto popoldne primerna le za ogled, ne pa tudi za v voziček.

Vprašujemo se le, ali bodo sladke dobrote zdržale vse do decembra, ko se bodo manjši in večji otroci z njimi želeli posladkati, ali pa jim bo morda prej pretekel rok uporabe ...

 

Ste tudi vi opazili kaj nenavadnega in bi nam to radi sporočili? Uporabite spodnji obrazec.

Deli s prijatelji