NEVARNO

Zorana Jankovića ujeli pri 200 na uro

Objavljeno 21. julij 2012 16.41 | Posodobljeno 21. julij 2012 16.41 | Piše: A. L.

Omejitev 130, županova težka noga pa je mercedesa pognala do 200 kilometrov na uro.

LJUBLJANA – Prvak Pozitivne Slovenije Zoran Janković je po avtocesti – sodeč po posnetku, ki ga je objavil Požareport – divjal tudi 200 kilometrov na uro. S svojim mercedesom serije E se je peljal iz smeri najlepšega mesta, kot prestolnici pravi župan, proti Kopru. Družbo pa mu je na sovoznikovem sedežu delala njegova žena Mija.

Do 200 na uro

Jankovića so snemali celih osem minut (posnetek naj bi nastal pred enim mesecem), pri tem pa je težka noga župana mercedesa večkrat pognala do oznake 200 kilometrov na uro, pa čeprav so bile ponekod omejitve tudi 110. Omejitev na avtocesti je sicer 130 kilometrov na uro. 

Če bo roka pravice upoštevala nastali posnetek, utegne Zoran Janković izgubiti vozniško dovoljenje. Tako bi se pridružil svojemu sinu Damjanu, ki je prav tako brez vozniškega dovoljenja.

Mišič parkiral na zebri

Spomnimo, pred slabim mesecem smo v središču Ljubljane ujeli Jankovićevega poslanca Gašparja Gašparja Mišiča, ki je svojega velikana parkiral na zebri. Takrat nam je pojasnil, da je to storil le za kratek čas. Več o tem preberite tukaj.

Deli s prijatelji