TERNA

Zlatnina že koraka, 
mazda vas še čaka

Objavljeno 11. avgust 2012 13.03 | Posodobljeno 11. avgust 2012 13.03 | Piše: Lovro Kastelic

Terna je tokrat nagradila Borisa in Ido.

Udobna in funkcionalna mazda CX-5 je nemara pripravljena prav za vas (foto: Gašper Boncelj)!

LJUBLJANA – Nagradna igra Terna, ki jo organizirajo Slovenske novice, z naskokom najbolj brani časnik na Slovenskem, znova nagrajuje. To pot, že trinajstič po vrsti, so v igri Boschevi gospodinjski aparati, številni boni Freedom centra, možnosti za izkoriščanje prostega časa namreč, tokrat je največja nagrada tista v obliki avtomobila mazde CX-5! Gotovo si ga želite, gotovo bi ga imeli!

Tu so seveda tudi nepogrešljivi darilni boni Zlatarne Celje v vrednosti 40 evrov. Prav takšnega je zadel Boris Plahuta iz Dramelj, prav takšnega je zadela tudi Ida Frank iz Sinje Gorice, barjanske vasice.

Ida Frank, kje pa ste? »Kaj je že bilo?« je gromko vprašal njen mož Slavko. Opaziti je bilo, da ni bil povsem seznanjen z njeno nagrado.

»Nič ne vem!« Kje pa je žena? »Na njivi, krompir okopava!« Dolgoletno naročnico smo zato raje pustili pri miru, v delovni vnemi.

»Veste, nič še nisva govorila!« se je izmikal njen mož.

Tako Slavko kot Ida sta že srečno na varnem, kot se v teh časih reče. V penziji. Oba sta prej delala v vrhniški industriji usnja IUV, ona je bila v kuhinji. »Vse je propadlo,« je še potožil presenečeni Slavc, ki se je po napornem dnevu ravno ulegel. Zdaj ko je izvedel za ženino srečo, pa premleva o srebrnini in zlatnini... 

Deli s prijatelji