PROMET

Zgoščen promet proti Obali, v Ljubljani zaradi relija Saturnus zaprte ceste

Objavljeno 11. maj 2012 18.35 | Posodobljeno 11. maj 2012 18.35 | Piše: Mi. S.
Ključne besede: promet ceste

Konec tedna se obeta povečan promet proti Obali.

LJUBLJANA – Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je na štajerski avtocesti med Šentjakobom in Domžalami v smeri Celja zaradi prometne nesreče zaprt prehitevalni pas.

Gost promet z občasnimi zastoji je na primorski avtocesti na izvozu Brezovica v smeri Kopra. Na mejnih prehodih ni posebnosti.

Zgoščen promet je na štajerski avtocesti od Šentjakoba proti Domžalam, na dolenjski avtocesti od Malenc proti Grosupljemu, na ljubljanski zahodni obvoznici pred razcepom Kozarje iz smeri Brda proti Brezovici, na ljubljanski severni obvoznici od Bežigrada proti Kosezam ter na cestah Ljubljana–Medvode in Brnik–Kranj.

Zaradi Rallyja Saturnus oviran promet v Ljubljani

Zaradi Rallyja Saturnus je v Ljubljani do 22.30 zaprta Božičeva cesta in na krožišču Tomačevo desni pas od Bežigrada proti Stožicam. V soboto med 8.30 in 18.45 bo zaprta cesta Trbovlje–Boben–Hrastnik, obvoz bo urejen, v nedeljo med 9.30 in 17.30 pa bodo zaprte lokalne ceste v okolici Janč, Podgrada, Višnje Gore, Leskovca, Metnaja in Mekinj nad Stično, obvozov ne bo.

Dela in vzdrževanja

Polovica štajerske avtoceste bo ta vikend v nočnem času zaradi vzdrževalnih del v trojanskih predorih zaprta med Blagovico in Vranskim v smeri Maribora. V času zapor bo promet preusmerjen na vzporedno regionalno cesto. Zapore bodo s petka na soboto med 22. in 6. uro, s sobote na nedeljo med 19. in 6. uro in z nedelje na ponedeljek med 19. in 5. uro.

Do 17. maja je zaprta polovica dolenjske avtoceste med priključkoma Novo mesto vzhod in Kronovo v smeri Obrežja, promet poteka dvosmerno po drugi polovici avtoceste.

Do 15. junija je zaprta polovica štajerske avtoceste med Šentiljem in cestninsko postajo Pesnica proti Mariboru, promet poteka dvosmerno po drugi polovici avtoceste.

Zaprta je polovica gorenjske avtoceste med priključkoma Lipce in Lesce v smeri Ljubljane, zaprto je tudi počivališče Lipce v smeri Ljubljane, promet poteka dvosmerno po drugi polovici avtoceste.

Deli s prijatelji