PRODAJNA PONUDBA

Želite pohištvo iz 19. stoletja? Probanka ga prodaja

Objavljeno 03. september 2014 15.10 | Posodobljeno 03. september 2014 15.10 | Piše: Ma. F.

Probanka prodaja pohištvo v slogu Ludvika XV. iz šestdesetih let 19. stoletja.

MARIBOR – Če želite svoje stanovanje ali prostor opremiti v slogu Ludvika XV. iz šestdesetih let 19. stoletja, vam propadla Probanka ponuja kose pohištva v omenjenem slogu.

»Vsi elementi pohištva se nahajajo v poslovnih prostorih Probanke na Trgu Leona Štuklja 12 v Mariboru in si jih lahko potencialni kupci po dogovoru tudi ogledajo. Cena bo dogovorjena po ogledu predmetov prodaje in prejeti ponudbi,« so zapisali na svoji spletni strani.

Transakcijske račune za pravne osebe bo Probanka zaprla najkasneje z 31. marcem 2015.

Prisilna poravnava

Lanskega septembra je v javnosti završala novica, da bosta Probanka in Factor banka deležni prisilne uprave s ciljem čimprejšnje likvidacije. Izredna uprava Probanke je decembra objavila tudi razpis za prodajo posojil fizičnim osebam ter malim in srednje velikim podjetjem.

Zapiranje poslovnih enot in poslovalnic

Probanka se na podlagi odločitve Banke Slovenije nahaja v postopku postopnega prenehanja poslovanja, zato je dolžna sprejemati ukrepe za zagotavljanje racionalnega poslovanja, ki vodi k postopnemu ukinjanju vseh področij poslovanja banke. Ker banka ne sme več sklepati novih bančnih poslov, se je obseg poslovanja poslovalnic bistveno zmanjšal. Med drugim bodo z letošnjim septembrom in oktobrom zaprli poslovne enote in poslovalnice v Kranju, Celju, Slovenj Gradcu, Kopru, Novem mestu in Ravnah na Koroškem.


Pohištvo, ki je naprodaj:

– naslanjač (4 kosi)
– fotelj (2 kosa)
– stol LOUIS XVI.
– dvosed – kanape (1 kos)
– mizica (1 kos)
– konzolna miza z zrcalom (1 kos)
– zrcalo nad konzolno mizo (1 kos)
– stensko zrcalo (1 kos)
– lestenec (1 kos)
– stenske luči (4 kosi)

 

Deli s prijatelji