BEGUNEC

Zavašnik se v Umagu zabava z natakaricami

Objavljeno 08. avgust 2013 23.52 | Posodobljeno 08. avgust 2013 23.52 | Piše: Mo. S.

Pobegli obsojenec se lahko naslednje leto mirno in svobodno vrne v domovino.

S sodišča je odkorakal v neznano

LJUBLJANA, UMAG – Klub Lipa, ki je zaradi smrti treh mladih deklet zaprt, še vedno buri duhove (v teh dneh so ga nameravali odpreti, pa si je Milena Zavašnik zadnji hip premislila)image in jih bo zagotovo še dolgo časa, saj njegovemu (nekdanjemu) lastniku Robertu Zavašniku prihodnje leto zastara zaporna kazen zaradi povzročitve splošne nevarnosti. Takrat se bo lahko svobodno vrnil v Slovenijo, policija pa že štiri leta tava v temi.

Išče ga tudi Interpol, vendar iskanje sadov še ni obrodilo, poleg tega ga ščiti še zakon o kazenskem postopku, ki policiji ne dovoljuje prisluškovanja vsepovprek. Naj spomnimo, da je bil zaradi nezakonitega prisluškovanja oproščen tudi slovenski narkokralj Dragan Tošić,image ki zdaj še toži državo.

Živi v okolici Umaga?

Zavašnik ima v bližini Umaga podjetje z imenom Zavašnik, d. o. o., o čemer smo sicer že pisali.image Kot so tamkajšnji prebivalci povedali za Planet TV, je bila stavba, v kateri je sedež podjetja, zgrajena v zadnjih letih, torej, ko je bil že na begu, v bloku naj bi imel nekaj slovenskih prijateljev. Za neplačane račune je dolžan dobrih 5000 kun, v mestu pa naj bi se zabaval z eno od natakaric. Kakšen je, se ne spominja nihče. Je svoj mir res našel ob morju?

Deli s prijatelji