ZAKLAD

Zaklad je najden, že v ponedeljek v nov lov!

Objavljeno 15. junij 2013 13.45 | Posodobljeno 15. junij 2013 13.45 | Piše: M. D.

Lov za 10.000 evri se je končal, pustolovščina pa se začne znova.

Od ponedeljka lovite nov zaklad: 6 namigov, 5000 evrov (foto: Dejan Javornik)!

LJUBLJANA – Spoštovane bralke in bralci, čestitamo! Našli ste zaklad! Pravzaprav čestitamo enemu bralcu, komu, bomo razkrili v soboto, 29. junija, takrat bo podrobno pojasnil, kako in kje je našel pravo pravcato bogastvo, 10.000 evrov v darilnih bonih Mercatorja. In ker se je igra končala predčasno, najditelj zaklada je pravi Sherlock Holmes, ki pa je imel, bodimo pošteni, tudi izjemno veliko sreče, in ker vemo, da ste še vsi razgreti v tej naši zakladniški pustolovščini, razpisujemo novo! Ta ponedeljek, 17. junija, začenjamo iskanje novega skritega zaklada, tokrat bo vreden 5000 evrov, do njega pa vas bo pripeljalo šest namigov.

Torej: od ponedeljka do sobote, 22. junija, bomo vsak dan objavili nov namig, ki bo peljal k zakladu, skritemu na ozemlju Slovenije. Namige pazljivo spravljajte, o njih razmišljajte, jih postavljajte na glavo, berite z desne proti levi, kar koli bo treba – da najdete 5000 evrov! Natančneje, nekje v naši deželi vas čaka škatlica z obvestilom, da ste pravkar postali lastnik zaklada. S tem obvestilom se vsak delovni dan do 15. ure oglasite na našem uredništvu na Dunajski 5 v Ljubljani. Če je ura poznejša, se zglasite prihodnji dan. Zadnji dan, da prinesete zaklad na naše uredništvo, je ponedeljek, 24. junij, do 15. ure.

Slovenske novice so tako skrile že drugi zaklad. Čez vikend se sproščajte, pošljite možgane na pašo, ker v ponedeljek gre spet zares, vse od začetka, na polno, do sobote. Šest dni – 5000 evrov. Ste že kdaj zaslužili toliko?!

Da ne bo zmede!

Od ponedeljka, 17. junija, do sobote, 22. junija, bomo v Slovenskih novicah objavljali dvojne namige. Bodite torej pozorni, en namig se bo nanašal na prvi zaklad v igri Kdor išče, ta najde iz naslonjača!«– kje je bil skrit, nismo razkrili, zato se igra iskanja lokacije po pošti nadaljuje. Uganjujete pravilno lokacijo prvega zaklada, izmed vseh pravočasno oddanih prijavnic, ki bodo vsebovale vse zahtevane podatke ter pravilni odgovor, bo organizator po koncu nagradne igre izžrebal 10 nagrajencev, ki bodo prejeli darilni bon podjetja Mercator v vrednosti 100 evrov. Drugi namig pa se bo nanašal na iskanje novega zaklada v vrednosti 5000 evrov. Namigov med seboj ne mešajte in jih ne sestavljajte! Do zaklada 5000 evrov vas bodo pripeljali namigi, ki bodo ustrezno označeni, kakor rečeno, jih bo šest, objavljeni bodo od ponedeljka do sobote. 

 

Deli s prijatelji