HEKTOLITER NA DAN

Za zveste bralce vsak dan hektoliter

Objavljeno 29. junij 2015 13.28 | Posodobljeno 28. junij 2015 20.09 | Piše: Simona Fajfar

To poletje bodo Slovenske novice nagrajevale skupaj z Dano.

Irena Petelin (levo) in Simona Štrumelj iz Borovnice sta lani takole prejeli nagrado. Foto: Boštjan Fon

LJUBLJANA – V redakciji najbolj branega slovenskega dnevnika smo za bralce pripravili tradicionalno nagradno akcijo Hektoliter na dan. Letos sodelujemo s podjetjem Dana, kjer so za vsak julijski dan za naše bralce pripravili 108 litrov osvežilnih pijač, s katerimi si boste lajšali to vroče poletje.

Nagradna akcija bo potekala od srede, 1. julija, do petka, 31. julija. Vsak dan bo v Slovenskih novicah, konec tedna pa v Nedeljskih novicah objavljena prijavnica v obliki oglasa za sodelovanje v nagradni igri. V elektronski obliki bo dostopna tudi na spletni strani www.slovenskenovice.si/hektoliter. Izmed prispelih dopisnic bomo vsak dan izžrebali enega nagrajenca, ki bo na dom prejel darilni paket, ki vsebuje okrogel hektoliter različnih osvežilnih pijač partnerice nagradne igre – Dane.

Žrebanje bo potekalo z dvodnevnim zamikom, tako da bo prvi hektoliter podeljen v petek, 3. julija. Nagrajenci, ki se boste v tem poletju tešili s svežimi pijačami, ki jih podeljujejo Slovenske novice z Dano, boste o nagradi obveščeni po telefonu in boste – če bo le mogoče – pijačo dobili še isti dan, najpozneje pa v enem tednu na naslov, ki ga boste navedli na prijavnici.

Mnogi že veste, kako poteka ta nagradna igra, saj ste akcijo Hektoliter na dan lani – pa tudi prej – odlično sprejeli. Samo lani smo v enem mesecu v redakcijo prejeli približno 60.000 elektronskih in tiskanih prijavnic! Vabljeni tudi letos! Morda bomo prav vam na dom pripeljali okrogel hektoliter pijač in vam polepšali poletje. 

Deli s prijatelji