RAZPIS

Za razpisano delovno mesto še čas za prijavo

Objavljeno 17. december 2012 09.21 | Posodobljeno 17. december 2012 09.21 | Piše: T. L., STA

Zdajšnji generalni direktorici Onkološkega inštituta Ljubljana Ani Žličar se mandat izteče 1. aprila prihodnje leto.

Ana Žličar ne razkriva, ali se je znova prijavila na razpis.

LJUBLJANA – Kandidati, ki bi želeli prihodnja štiri leta voditi Onkološki inštitut Ljubljana, imajo še danes čas, da se prijavijo na razpis za to funkcijo. Zdajšnji generalni direktorici Ani Žličar se mandat izteče 1. aprila prihodnje leto, noče pa razkriti, ali se bo ponovno potegovala za to mesto.

Kdo je primeren?

Za generalnega direktorja je lahko imenovan kandidat, ki ima univerzitetno izobrazbo, najmanj pet let delovnih izkušenj z organizacijo, vodenjem in upravljanjem. Zaželeno je, da ima delovne izkušnje v zdravstvu, poleg tega mora pa predložiti program dela in razvoja onkološkega inštituta, je bilo zapisano v razpisu za generalnega direktorja inštituta.

Generalna direktorica Žličarjeva je vodenje inštituta s polnimi pooblastili prevzela marca 2009, pred tem pa ga je nekaj časa vodila kot vršilka dolžnosti.

Po selitvi zarjavel vodovod

Mandat Žličarjeve je zaznamovala selitev inštituta v novo stavbo, nato pa težave z zarjavelim vodovodom v novih prostorih. Težava – mimogrede – še vedno ni odpravljena. Prav tako je v njenem mandatu v javnosti odmeval upravni nadzor nad inštitutom.
 

Deli s prijatelji