SANJSKA POROKA NOVIC

Za poroko sta ju prijavili mami

Predstavljamo sedmi par, Majo Grobelnik in Rajka Huša iz Žalca. Vedno sta si želela poroke, a vse drugo je imelo prednost.
Fotografija: Maja in Rajko sta skupaj 16 let.
Odpri galerijo
Maja in Rajko sta skupaj 16 let.

LJUBLJANA – V uredništvu Slovenskih novic bomo prihodnje valentinovo naredili zares posebno: enemu paru bomo pričarali čarobno poroko. Takšne še ni bilo, ženinu in nevesti bo zapel sam Jan Plestenjak!

Ob Zarjinem krstu
Ob Zarjinem krstu
Civilni obred bo 15. februarja 2019 v živo, in sicer na velikem Valentinovem koncertu v mariborski dvorani Tabor. Še več, potekal bo ob premierni predstavitvi Janove nove uspešnice Dal bom besedo. Že naslednji dan, v soboto, 16. februarja, bomo zmagovalnemu paru organizirali nepozabno zabavo za 100 svatov! Če si bo par zaželel, bomo priredili še cerkveno poroko. Ker je pravljična poroka izjemno velik finančni in organizacijski zalogaj, bomo zmagovalnemu paru priskrbeli vse, od prstana, poročne obleke, prostora, pogostitve, glasbe do dobrega vzdušja! Vse imamo že v mislih, le še ona in on manjkata, pri tem pa nam boste pomagali vi, dragi bralke in bralke: z vašo pomočjo moramo poiskati prelestno nevesto in čednega ženina, ki si bosta pred očmi Slovencev ter ob Janovem žametnem glasu obljubila večno zvestobo. Drage bralke in bralci, o tem boste odločali vi! Presodite torej, kateri prijavljeni par vas bo najbolj očaral in prepričal s svojo ljubezensko zgodbo, presodite, kateri par se bo s podporo pokroviteljev Medinmleko, Avtohiša Malgaj, Radgonske gorice, Unitur, d. o. o., Cvetličarna Spaans, Sanjska obleka, Podjetje Moda Mi&lan, d. o. o., z blagovno znamko Morro Sartoriale, Zlatarna Prosenc, Plesna šola Samba, fotograf Nejc Fon, podal na novo življenjsko pot ob melodiji Dal bom besedo, ki je nastala v sodelovanju Jana Plestenjaka, Zdenka Cotića - Cota in Modrijanov.

Maja in Rajko sta skupaj 16 let.
Maja in Rajko sta skupaj 16 let.
Danes predstavljamo sedmi par: 39-letna Maja Grobelnik in 41-letni Rajko Huš sta iz Žalca. »Sva babici in mami, ki si srčno želita videti, da bi najina otroka Maja in Rajko okronala svojo ljubezen s poroko,« sta zapisali Darinka Huš in Pavla Grobelnik. »Najini želji se pridružujejo tudi njuni trije sončki, devetletni Oskar, sedemletni Lenart in triletna Zarja,« sta še zapisali. Šestnajst let sta že skupaj Maja, diplomirana ekonomistka, in Rajko, po poklicu slikopleskar, ki je trenutno šofer. Poznal je sestro, skupaj so hodili na odbojko, nam pove Maja: »Enkrat sva bili s sestro na pijači, prišel je tudi Rajko, in iskrica je preskočila. Začeli so se zmenki, bila sva malo pri njem, malo pri meni, potem sva si dom uredila pri mojih starših,« pove Maja. Skupaj živita sedem let, sta oče in mama trem otrokom. Poročiti sta se vedno želela, pravi Maja, a je imelo vedno vse drugo prednost, najprej stanovanje, potem so se rodili otroci in se je vse vrtelo okoli njih, še vedno se. »Sinova trenirata nogomet in smo bolj ko ne taksisti. A kadar le utegnemo, če ne delava med vikendom, se kam skupaj odpravimo na izlet.« No, zdaj je očitno čas pravi, za poroko, namreč. Rajkova mati, ki je naročena na naš in vaš časnik, je opazila prijavnico za poroko in dobila krasno idejo: prijaviti sina in, no, bodočo snaho. Za pomoč je poklicala njeno mamo in tašči sta staknili glavi in na naše uredništvo poslali pismo. »Kot babici in mami si zelo želiva, da bi najina otroka lahko uresničila svoje dolgoletne želje. Zato ju prijavljava v upanju, da bosta izbrana, in v zahvalo za vso njuno ljubezen, podporo in spoštovanje.« Maja in Rajko sta velika oboževalca Modrijanov, dvakrat sta bila na njihovi Noči, tudi Jana Plestenjaka sta že srečala. In le kaj bi bilo lepše, kot da jima prav on zapoje na pravljični poroki?

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije