AKCIJA

Za krompirček 45 kontrol

Objavljeno 14. november 2012 16.22 | Posodobljeno 13. november 2012 15.35 | Piše: L. K.

S kuponom z naslovnice Slovenskih novic še ta petek in soboto do brezplačnega krompirčka in pijače pri McDonald‘su.

S pomočjo kupona, ki ga boste našli na naslovnici Slovenskih novic si boste lahko še zadnjič privoščili brezplačni krompirček (foto: S. N.).

LJUBLJANA – Na hitro smo izbrskali nekaj izjav. »Imam prijatelja, ki še nikoli v življenju ni jedel v McDonald'su. Z nami je sicer šel, ampak ni jedel, saj je prepričan, da hamburger, narejen že v ZDA, vzamejo iz vrečke in ga potem celega potopijo v olje, da se scvre. 'Samo olje je povsod, kako lahko to jeste?' je bentil.« Nekdo je razpredal takole: »Vsekakor imam raje fižolovo mineštro, obogateno z domačimi suhomesnimi proizvodi. Ali pa fajn nafilan jabolčni štrudelj. Ali pa domačo govejo juho. Ali pa skledo solate. Ali pa res debel rare steak. Ali pa paprikaš. Ali pa testenine z omako ...« Pri tem naštevanju se je za hip ustavil in dodal: »Ampak za vse to ni vedno časa, zato je kdaj potrebna tudi hitra prehrana!« To je le še začinil: »Po kebabu se mi tako ali tako predolgo spahuje, pa vsi imajo popolnoma istega, burek je pa običajno tako masten, da paše samo ob treh zjutraj!« Vsake toliko časa je pač treba preizkusiti še kaj drugega, je nadaljeval in dodal, da ga neizmerno veseli odličen nadzor, ki da ga izvaja McDonald's. Pri tej verigi s hitro prehrano so nas pomirili, da smo lahko v njihovih restavracijah popolnoma prepričani o vrhunski kakovosti in preverjenem poreklu surovin, da je vse sveže, po najvišjih prehrambenih standardih, da sodelujejo le z najboljšimi dobavitelji, prav vse pa gre po sistemu od polja do mize!

45 najrazličnejših kontrol

Ste nemara vedeli, da so vsi njihovi sendviči narejeni iz stoodstotnih govejih zrezkov, iz kakovostnih kosov mesa sprednje četrti in flama, da se pripravljajo le na žaru brez dodatne maščobe, na koncu pa ga začinijo le s soljo in poprom?

Ali ste vedeli, da gre krompirček – ki si ga lahko brezplačno, drage bralke in bralci Slovenskih novic, s pomočjo kuponov, ki jih boste našli na naši naslovnici, privoščite le še ta petek, 16. novembra – skozi 45 najrazličnejših kontrol? Da je rezan na tanke rezine in ocvrt v stoodstotnem rastlinskem olju, kjer na koncu dobi tisto znamenito hrustljavost in zlato barvo prepoznavnega okusa? Če niste vedeli, si ga privoščite, brezplačno, le še ta petek, naslednji dan, v soboto, 17. novembra, pa boste s kuponom lahko prišli še do brezplačne gazirane pijače!
 

Deli s prijatelji