PRED ODHODOM

Za (bivše) »pozitivce« urejajo državne službe?

Objavljeno 08. junij 2014 13.32 | Posodobljeno 08. junij 2014 13.32 | Piše: A. L., P. J.

Pri Dragonji naj bi načrtovali zaposlitev četverice.

Janković prevzema vajeti stranke v svoje roke.

LJUBLJANA – Za nekdanjo piarovko Pozitivne Slovenije (PS) in bivšo ženo Stojana Pelka iz sveta Zavezništva Alenke Bratušek Natašo Pelko že potekajo postopki za zaposlitev na ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo, poroča Požareport.

Res jo bo zaposlil

Da bodo Pelkovo zaposlili, so potrdili tudi na ministrstvu, kjer so zapisali, da je postopek v teku in da bo Pelkova opravljala naloge na področju stikov z javnostjo, ki jih zdaj za celotno ministrstvo opravlja le ena uslužbenka.

Nataša Pelko je med nedavno kampanjo za evropske volitve skrbela za medijsko podobo kandidata PS Jožeta Mencingerja. Dogovorjeno naj bi bilo, da bi ob izvolitvi z njim odšla v Bruselj, pa se to, kot vemo, ni zgodilo.

Ministrovi zanikajo Požarjeve informacije

Požar piše, da naj bi se na istem ministrstvu, ki ga vodi Metod Dragonja, pogovarjali še o zaposlitvi treh bivših poklicnih funkcionarjev PS, in sicer Matjaža Steržeta in Domna Petana (ki sta s PS sodelovala prek svojih podjetij) ter tiskovnega predstavnika PS Slavka Gegiča. A na ministrstvu za gospodarstvo to zanikajo.

 

Deli s prijatelji