RAZVAJAMO NAROČNIKE

Z letno naročnino do posebnih ugodnosti

Objavljeno 25. november 2015 11.45 | Posodobljeno 25. november 2015 11.46 | Piše: promocijsko sporočilo

S plačilom letne naročnine na Slovenske novice boste prihranili kar četrtino v primerjavi s ceno v maloprodaji! To pa še ni vse: omogočili vam bomo brezplačno uporabo kar dveh novih aplikacij, ki jih bomo v kratkem predstavili bralcem.

Marjeta Zevnik iz Pivovarne Laško je vodenje Dela predala Irmi Gubanec, ki medijsko hišo dobro pozna, saj je bila v upravi pristojna za poslovno področje.

Spoštovane naročnice in naročniki Slovenskih novic,

ob koncu leta se vam želimo zahvaliti za zaupanje, ki ste nam ga izkazali kot naš naročnik. Upamo, da smo izpolnili vaša pričakovanja in želimo ostati vaš vsakodnevni spremljevalec tudi v prihodnjem letu.

S plačilom letne naročnine za leto 2016 boste pridobili poseben popust – celo do 25 % na ceno tiskanih Slovenskih novic v prosti prodaji. Zagotavljamo vam tudi, da bo cena časopisa ostala nespremenjena v celotnem plačilnem obdobju.

Za lažjo odločitev smo vam pripravili preglednico prihrankov:

image
* Prihranki so izračunani glede na ceno tiskanega časopisa od ponedeljka do sobote v prosti prodaji in se nanašajo na obdobje od 1. 1. do 31. 12. 2016. Cene vključujejo 9,5 % DDV.

Letni naročniki na tiskano izdajo Slovenskih novic lahko pridobite možnost branja tudi na digitalnih platformah za doplačilo le 24 EUR, ne glede na izbrano izdajo pa s sklenitvijo letne naročnine pridobite 25 % popusta in brezplačni dostop do prihajajoče aplikacije 'Desetka', ki vam bo na vaši prenosni napravi še bolj približala priljubljene članke iz Slovenskih novic.

Vsem našim naročnikom pa pripravljamo še eno novost, aplikacijo Gostilne, ki vam bo v pomoč pri iskanju kulinaričnih užitkov. Naštete ugodnosti veljajo, če boste letno naročnino za leto 2016 plačali do vključno 18. 12. 2015.

Naročnino lahko plačate s plačilnim nalogom, na katerem smo upoštevali vaše dosedanje naročniško razmerje. Dobili ga boste na dom. Če ga niste, kontaktirajte naročnine: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.image ali telefon 080 1199. Če želite plačati letno naročnino za drugačno naročilo, pokličite in zahtevajte nov predračun.

Za dodatne informacije o naročniških paketih nas pokličite na prej zapisano številko, nam pošljite e-sporočilo ali obiščite našo e-trgovino edicij.image Potrudili smo se in vam pripravili res ugodno ponudbo; prepričani smo, da odločitev za plačilo letne naročnine ne bo težka.

mag. Irma Gubanec
glavna direktorica Dela d.o.o.

Deli s prijatelji