AKCIJA

Z bralci na božični sejem v Salzburg

Objavljeno 03. december 2012 14.35 | Posodobljeno 03. december 2012 14.36 | Piše: Mi. K.

Popotni klub Slovenskih novic na poti v predbožični Salzburg.

Za enodnevni izlet je treba odšteti 59 evrov (foto: S. N.).

Drage bralke in bralci, Popotni klub Slovenskih novic vas bo v čarobnem prazničnem času popeljal na enodnevni izlet v predbožični Salzburg, ki se bo končal z novoletno zabavo v Kranjski Gori. Praznični avtobusi Slovenskih novic bodo proti rojstnemu mestu enega največjih skladateljev klasične glasbe Wolfganga Amadeusa Mozarta krenili v soboto, 22. decembra. Odhod avtobusa iz prestolnice bo ob šesti uri zjutraj na obračališču mestnega prometa na Dolgem mostu, prav tako ob šesti uri bo odhod izpred mariborske avtobusne postaje v Mlinski ulici, medtem ko bo »ljubljanski« avtobus ob 6.30 pobral še bralce in bralke v Kranju.

Božični sejem

Adventni čas v veselem decembru je čas srčnosti, veselja, obdarovanja in izkazovanja pozornosti drugim ljudem. Prav gotovo se ga najbolj doživeto občuti prav na barvitih stojnicah znamenitega božičnega sejma v Salzburgu. Po ogledu in potepanju po mestu se boste v poznih popoldanskih urah odpravili proti praznični Kranjski Gori, kjer se boste ob prijetni večerji in koncertu Andreja Šifrerja v družbi starih in novih prijateljev skupaj poveselili, zabavali in nazdravili novemu letu. Koncertu bodo sledili živa plesna glasba, številna presenečenja ter mnogo zabave.

Za enodnevni izlet 59 evrov

Za celodnevni izlet in večerno rajanje je treba odšteti le 59 evrov, medtem ko je cena za otroke, mlajše od 12 let, 50 evrov. Če se nam želite pridružiti, pokličite na eno izmed naslednjih telefonskih številk: 01/47-37-696, 01/47-37-692, 01/47-37-691 in 01/47-37-581. In ne pozabite na veljaven osebni dokument, torej osebno izkaznico ali potni list.

Tisti, ki se celodnevnega izleta zaradi pestrega decembra morda ne morete udeležiti, pa lahko pridete na večerno zabavo v Kranjski Gori, kar vas bo stalo le 19 evrov. Se vidimo v soboto, 22. decembra.

Deli s prijatelji