NA KOŽO

Vujović, zakaj cincanje?

Objavljeno: 09.01.2017 22:35Posodobljeno: 09.01.2017 22:36

Selektor Vujović je bil z Zormanom in Škofom, milo rečeno, lahkomiseln.

V Sloveniji imamo glede na število prebivalcev, velikost oziroma majhnost bazena potencialnih športnikov, denarni vložek v šport ter izrazito introvertirano črto nacionalnega značaja z mankom predrznosti in naklonjenosti tveganju izjemno veliko športnih zvezdnikov svetovnega kova. Doma močno štrlijo iz povprečja, zato so mimo obveznega bolj ali manj iskrenega občudovanja pogosto tudi kamen spotike, tarča takšnih in drugačnih kritik, nejevere in podobnih odzivov. To se ne vidi samo v vedenju splošne javnosti, temveč se pojavlja tudi v zaprtem športnem okolju.

»Celoten članek je na voljo našim naročnikom. Vabimo vas, da to postanete: v sledeči tabeli si izberite digitalni paket po vaši meri.«
Želite brati več?
Cenik
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
NAROČI
* Naročnina po preteku prvega meseca naročnine se obračuna po veljavnem ceniku Dela d.o.o.

Osrednje novice

V tiskani izdaji sredinih Slovenskih novic preberite: Deroča Meža odnesla nesrečnika

Kaj boste lahko brali jutri?

Ibrica Jusić: Odrasel sem na ulici, rešil me je popravni dom

Pred 53 leti je na Skalinah s kitaro v roki začrtal pot, ki ga je popeljala na največja svetovna glasbena prizorišča; v Pariz, New York, sydneyjsko Opero, China teater v Stockholmu, kjer je nastopal med redkimi izbranci, kot so Ella Fitzgerald, Bob Dylan in Santana. Za Ibrico Jusića, ki te dni slavi 73. rojstni dan, je prepevanje ljudem, ki ga želijo poslušati, poslanstvo.

Komentiraj članek

Pred komentiranjem se prosim prijavite. Še nimate uporabniškega računa? Registrirajte se!

Pogoji komentiranja