NAGRADNA AKCIJA

Vsak dan za bralce
 okrogel hektoliter!

Objavljeno 30. junij 2014 21.19 | Posodobljeno 01. julij 2014 16.41 | Piše: B. F.

Niti to poletje bralci Slovenskih novic ne boste žejni.

Kar 31 nagrajencev se je tudi lanskega julija odžejalo s takšnim paketom. Foto: Špela Ankele

LJUBLJANA – Ker se poletni pripeki zagotovo ne bomo mogli izogniti, smo v redakciji najbolj branega slovenskega dnevnika za zveste bralce pripravili že v preteklosti z odobravanjem sprejeto nagradno akcijo s popolnoma preprostim poimenovanjem: Hektoliter na dan. Potekala bo od torka, 1. julija 2014, do vključno četrtka, 31. julija 2014, tako da bo vsak dan v Slovenskih novicah, konec tedna pa v Nedeljskih novicah, objavljena prijavnica v obliki oglasa za sodelovanje v nagradni igri. Prijavnica v elektronski obliki bo dostopna tudi na spletni strani www.slovenskenovice.si/hektoliter. Iz kupa prispelih dopisnic bomo izžrebali po enega nagrajenca, ki bo na dom prejel darilni paket, ki vsebuje okrogel hektoliter različnih osvežilnih pijač partnerjev nagradne igre Pivovarna Laško, Pivovarna Union in Radenska. Če ste slučajno špricali osnovnošolske ure fizike, vam izdamo, da je en hektoliter natančno sto litrov!

Enaintrideset darilnih paketov po hektoliter pijač bomo po Sloveniji pripeljali na dom, če bo le mogoče še isti dan, ko bomo izžrebali srečno nagrajenko ali veselega nagrajenca, najpozneje v tednu dni pa bo sto litrov različnih pijač naših partnerjev v nagradni igri, ki so sinonim za vrhunsko osvežitev, na naslovu, ki ga boste navedli na prijavnici.


Elektronska prijavnica za hektoliter: klikni tukaj!
 Sodelovanje je brezplačno in brez obveznosti. Le prijavnico morate izpolniti in preveriti, da ste polnoletni.
 

Žrebanje nagrajencev bo potekalo med vsemi pravilno oddanimi tiskanimi in elektronskimi prijavnicami vsak drugi delovni dan od začetka nagradne igre, prvo pa se bo zgodilo v našem oddelku marketinga v četrtek, 3. julija 2014. Mi smo torej poskrbeli, da naši bralci ne boste ostali žejni, vaša naloga pa je, da izpolnite prijavnico v tiskani ali spletni obliki in postanete eden od srečnežev, ki jim bomo na dom pripeljali okrogel hektoliter pijač. 

Deli s prijatelji