LADJA LJUBEZNI

Vroče! Bogati svingerji bodo zasedli Koper, lahko se jim pridružite

Objavljeno 02. junij 2016 15.02 | Posodobljeno 02. junij 2016 15.03 | Piše: S. U.

Luksuzna križarka s svingerskimi pari na krovu se bo ustavila tudi pri nas.

Za vse dopustnike, ki na oddihu pogrešajo avanture, se jeseni 2017 obeta prava poslastica. Luksuzna, 180 metrov dolga ladja Azamara Journey bo takrat na osemdnevnem popotovanju, ki bo vključevalo tudi postanke v pristaniščih v Italiji, na Hrvaškem in v Sloveniji.

Njeni petični gostje bodo namreč na križarjenju izključno zaradi onegavljenja, ladje pa se je že prijel vzdevek Ladja ljubezni (Love boat), saj je na krovu oziroma bolje rečeno v posebnih prostorih znotraj nje dovoljeno prav vse, razen stegovanje prstov po ladijskem osebju.

»Sprostite se in uživajte v seksi tematskih večerih ter predstavah, v katerih boste raziskovali svojo čutnost, delavnicah, kjer boste izkusili dotike, okuse in doživetja, in vrhunskih restavracijah. To je proslavljanje življenjskega sloga brez zadržkov,« so križarjenje s pomenljivim naslovom Poželenje (Desire) še opisali organizatorji.

Še to, morske svingerske zabave se lahko udeležijo le pari, samskih potnikov ne sprejemajo. Začetna cena za križarjenje je 2883 dolarjev in se lahko dvigne vse tja do 10.996 dolarjev na osebo. Križarjenje se začne 26. septembra 2017 in traja do 3. oktobra 2017.

 

 

 

 

Deli s prijatelji