Oglasno sporočilo

Vrata – obraz hiše ali stanovanja

Objavljeno 11. maj 2016 11.12 | Posodobljeno 12. maj 2016 10.59 | Piše: B. K.

Vrata so danes več kot le zagotovilo, da se počutimo varni.

So obraz našega doma. Zato je zelo pomembno, da so skrbno izbrana in po našem okusu. Vsekakor jih morajo odlikovati tudi vrhunska kakovost, moderen videz in na koncu odlična cena. Vse te lastnosti odlikujejo vratapodjetja LIP BLED, enega modernejših podjetij na področju lesne industrije v Sloveniji.

image

Pri LIP BLED lahko zbirate med:

  • dekor vrati: enostavna konstrukcija, cenejši materiali, površine so oplaščene z dekorativnimi folijami
  • CPL-vrati: vrata višjega cenovnega razreda, odporna proti udarcem in praskam
  •  masivnimi vrati: so iz lepljenega masivnega lesa in sodijo med vrata srednjega in višjega cenovnega razreda
  •  furnirnimi vrati: površina vrat je prekritas tankim slojem naravnega lesa oziroma furnirja. Med kakovostno vrsto furnirja spada tudi hrast grča. Grče v lesu so nekaj samoumevnega, mi pa si jih predstavljamo kot napake v lesu. Lesna industrija, tudi podjetje LIP BLED, pa je grčo izkoristila kot novost, ki poudarja naraven in moden videz vrat.

Ste se odločili za menjavo vrat ali morda potrebujete le nekaj dodatnih informacij? Potem se oglasite na Hišnem sejmu LIP BLED v najbližjem prodajnem salonu. Prijazni svetovalci vam bodo pomagali z nasveti pri izbiri in predstavili novosti, do 21. maja pa lahko izkoristite tudi do 12-odstotni popust na izbrane izdelke.

image

Več o akciji na www.lip-bled.si.

Podjetje je strokovnjak tudi na področju stavbnega pohištva, parketa, sodobnih kljuk in lesenih oken. Prav zadnja ponujajo izvrstno toplotno izolativnost. Z nakupom lesenih oken LIP BLED si lahko zagotovite tudi nepovratna finančna sredstva EKO sklada. Splača se obiskati vaš najbližji salon LIP BLED!

image

 

Deli s prijatelji