VAŠA MNENJA

Vox populi: Naj se v zemljo pogrezne od sramu!

Objavljeno 08. marec 2012 15.48 | Posodobljeno 08. marec 2012 15.48 | Piše: R. S.

Goljufivi poslanec Simčič sproža burne odzive med bralci.

Zbrali smo nekaj odzivov naših bralcev na afero Simčič. Poslanec, ki se dokazano laže v brk celotni državi, je pod vse hujšim pritiskom, ura mu tiktaka iz minute v minuto. Desus sicer zanika popoldansko nujno tiskovno konferenco, na kateri bi odstopil, toda zdi se, da poti nazaj več ni.

Dogajanje v zvezi s poslancem Simčičem sicer spremljamo v živo. Če si še niste prebrali najnovejših informacij iz DZ, je zdaj pravi čas za to:

image image

Če se želite pridružiti debati, obiščite našo stran na facebooku

Sledijo pa vaši komentarji in besede poslancu. Zaradi varovanja zasebnosti objavljamo samo imena naših bralcev. Zaradi ohranjanja avtentičnosti objavljamo zapise v izvirni obliki, z zgolj najnujnejšimi slovničnimi popravki.

Natali: Ne vem, kje je zdaj Janša!! Zakaj ne ukrepa! Erjavca pa 'skiniti' z mesta zunanjega ministra, kakšen zunanji minister pa to je? Da zagovarja takega lažnivca? In tako Erjavec predstavlja Slovenijo v zunanjem svetu? SRAMOTA! Janša, UKREPAJ!

Aleks: Čas je že, da ponudi svoj odstop!

Marjana: ODSTOPI NAJ, SAJ DELA VSEM SRAMOTO.

Jure: Sami izdajalci sedijo v parlamentu.

Urška: Še danes naj odstopi in se javno opraviči.

Jozef: Stari ruski pregovor pravi: »Z lažjo greš lahko naprej, samo ne moreš se več vrniti.«

Julija: Meni je pri vsej tej zadevi najbolj trapasto spraševanje, ali naj se mu oprosti oz. ali je bolj važen papir ali njegovo znanje ... Samo malo, če bi bilo več veljavno znanje, zakaj pa imamo potem šole? Zakaj moramo delati šole in dobiti potrdilo v obliki spričeval, indeksov, diplom? Če bi bili tovrstni papirji manj vredni od znanja, potem naj se ukinejo in šole zaprejo, pa bo vsak šel, kamor mu bo 'pasalo' in si bo sam nabiral znanje ... ali pa da se bodo blagajne polnile kaj vem komu? Naj vsak dobi možnost kupiti katero koli spričevalo, kot da je s tem dobil znanje, samo kam bomo pa potem prišli?

Zdravko: Naj odstopita on in Karel, stranka naj se ukine. Itak ni za upokojence v teh letih skoraj nič naredil. Simčiču naj pa vse šole za nazaj ukinejo, naj ima le osnovno, goljuf pokvarjeni!

Milan: ODSTRANITI ga lepo ali grdo. Z njim naj gre tudi Korl, ki je pri meni izgubil še tisto malo ... Vzeti mu diplomo in za vzor drugim kaznovati ... GOLJUFAL JE! Ostali pa z muko drgnili šolske klopi ...

John: Pobrati vse šolanje, ki ga je dobil nezakonito – in naj VRNE VSE POSLANSKE PLAČE, potem pa naj gre kidat gnoj in kopat kanale za kanalizacijo in to na kras s krampom, pa da vidimo, če si bo zaslužil plačo.

Franc: Naj gre Hildi Tovšak na gradbišče delat!

Andrej: Če si moraš 'kelnarsko' šolo KUPITI, pa moraš res biti kreten ... Če se na luno preseli, bo preblizu.

Sonja: Naj gre v kuhinjo pomivat posodo, potem pa naj naredi gostinsko šolo, da bo videl, kako se služi denar POŠTENO!

Jasmina: Naj mu dajo metlo v roke, če si tako prizadeva ostati v parlamentarni zgradbi, pa naj čisti za minimalno plačo. Sesalnik je verjetno zanj prezahteven pripomoček ...

Mats: 'Gamad' hudičeva prevarantska! In takile tiči bodo sprejemali zakone in odločali o višini davkov, prispevkov ipd.?!

Jasko: Adijo, papa, svoje si 'odsviral'. Naj gre zdaj delat za delavsko plačo.

Stojanka: LAŽNIVEC ... Erjavec pa naj rajše dela za penzioniste, ne pa za BARABE.

Edita: Kar koli bomo mi rekli, bo zastonj, on tako ne bo naredil nič od tega, kradel bo še naprej. Kar se Janezek nauči, to Janez zna. Vlada nas že ves čas uči, kako naj delamo, da bomo imeli za preživetje in še več. TREBA BO ZAČETI LAGATI, KRASTI IPD.

Tone: Pustiti [ga], da se pogrezne do konca v drek – ker že tako smrdi preveč!

Dragica: Z Erjavcem naj spakirata oba.0

 

Pridružite se Novicam na facebooku. Z nami že skupnost skoraj 17.000 slovenskih facebook uporabnikov. Postanite to tudi vi in sodelujte v naših vox populi prispevkih.

Deli s prijatelji