SPOR BIVŠIH ZAKONCEV

Vogrin poškodoval bivšo ženo? »Z vedrom me je udarjala po rami«

Objavljeno 18. december 2014 17.51 | Posodobljeno 18. december 2014 17.51 | Piše: Mo. S.

Kot je pojasnil nekdanji poslanec, sta skupaj živela dobrih 10 let, v tem obdobju pa se med njima ni zgodilo nič podobnega.

LJUBLJANA – Nekdanji poslanec Ivan Vogrin se je spet znašel na zatožni klopi, in sicer zaradi suma povzročitve lahke telesne poškodbe. Očitajo mu, da naj bi v nekdanjo ženo Zdenko Vogrin vrgel plastična vrata in jo tako lažje poškodoval.

Vogrin je dejanje zanikal in ga obširno tudi pojasnil (celotno pojasnilo je dostopno tukajimage). Jabolko spora so bila dvokrilna dvoriščna vrata, ki naj bi jih gospa demontirala. Po tistem jo je večkrat klical, naj vrata zmontira nazaj, nato pa se je dela lotil sam in za pomoč prosil soseda. »Gospa Zdenka Vogrin je ležala na ležalniku pred hišo in se sončila. Poklical sem jo in jo poprosil, da pride pokazat, kam je odložila vijake in okovje, saj, tako je zatrdila, je sama demontirala vrata in bi torej morala vedeti, kje je montažni material.«

»Z vedrom me je udarjala po rami«

Rekla mu je, naj okovje najde sam, na koncu pa je bila pri iskanju neuspešna tudi sama. Začele so padati težke besede. »Seveda sem se razjezil in začele so padati obojestransko neprimerne in nespodobne besede, ki se jih morava oba sramovati. Gospa je v jezi pograbila plastično vedro pri hiši in z veliko ihto prihitela do mene ter me z vedrom udarjala iz strani po rami. Mahala je okoli sebe, jaz pa sem v jezi zavpil, da če je tako, bom pa vrata odpeljal na deponijo, saj jih očitno ne potrebujemo pa tudi montažnega materiala ni, tako da jih tako ne morem zmontirati nazaj. Pograbil sem vrata ter jih v ihti odložil na prikolico, ki je stala priključena na traktor ob ograji,« nadaljuje Vogrin. Njegova bivša je še naprej mahala z vedrom in odšla proti hiši, kmalu pa prišla nazaj in dejala, da si je pri suvanju poškodovala glavo, pravi Vogrin. Ker mu je bilo hudo, se ji je pozneje opravičil, kmalu pa je dobil obisk policije … »Ni dvoma, da je bila gospa Zdenka Vogrin poškodovana, toda poškodoval je nisem jaz, še najmanj namenoma, ampak se je najbrž poškodovala, ko je z vedrom mahala proti meni, jaz pa sem v jezi sunkovito dvignil vrata, da bi jih odložil na prikolico. Da ima poškodbo, je očitno tudi sama ugotovila šele, ko je prišla v hišo, saj je šele čez čas prišla to tudi povedat.«

Kot je še pojasnil, sta skupaj živela dobrih 10 let, v tem obdobju pa se med njima ni zgodilo nič podobnega. Dlje časa sta imela tudi skupno podjetje, a je to končalo v bankrotu, kar je verjetno tudi eden od vzrokov za toliko nestrpnosti med njima. 

Deli s prijatelji