SMRTNO NEVARNO

VIDEO: Sodni dan v Celju, tla je prekrila toča

Objavljeno 02. junij 2017 21.51 | Posodobljeno 02. junij 2017 23.23 | Piše: Mo. S.

Bivša slavna kmetica je ujela kolone avtomobilov, ki so ustavljali kar na odstavnem pasu avtoceste.

Takole je bilo proti večeru na Vranskem.

CELJE – Zadnji dnevi ne minevajo brez vremenskih nevšečnosti. Potem ko je veliko nevihtno območje popoldne zajelo Kočevsko image, se je nova nevihtna celica oblikovala nad Celjem in narava je tam pokazala vso svojo moč.

Bralci poročajo, da je v Celju padala toča, nevihta pa je bila naravnost neverjetna, z orkanskim vetrom in močnim dežjem. Na strani neurje.si na facebooku so objavili tudi posnetek bralke iz Celja, ki priča o tem, kar pravijo bralci.

Medtem nam je Urška iz središča Celja poslala fotografijo odlomljene veje, kar kaže na to, da tam z vremenom res ni bilo šale, iz Slovenskih Konjic pa se je oglasila bralka Valentina in nam poslala zgornji videoposnetek. Tanja iz Dečkovega naselja nam je medtem poslala zgornjo fotografijo toče in zraven pripisala: »Takole je bilo pri nas v Celju, Dečkovo naselje,« Urban pa je točo fotografiral tudi v Horjulu.

Ustavljali na avtocesti

Na facebooku se je oglasila tudi bivša udeleženka Kmetije: Nov začetek Lara Goršek Kos. Na avtocesti v bližini Celja je posnela kolone avtomobilov, ki so se v neurju ustavljali kar na odstavnem pasu in tam čakali, da najhujše mine ...

Kot je razvidno z zgornjih slik, se je prav nad Celjem res razbesnelo, nevihtni sistemi pa se le počasi pomikajo proti vzhodu. A kaj ko sproti nastajajo nove nevihte …

Kako je pri vas? Uporabite spodnji obrazec in nam pošljite fotografije!

Deli s prijatelji