VIDNI ČLAN ODKRITO

VIDEO: Rajković pojasnil, kako so »ugrabili« Šoltesovo stranko

Objavljeno 05. junij 2014 16.58 | Posodobljeno 05. junij 2014 16.59 | Piše: P. J.

Nekdanji študentski funkcionar Alen Nikola Rajković aktivno sodeluje v stranki Verjamem, očitkom pa se le nasmehne.

Igor Šoltes je včeraj ustanovil stranko.

LJUBLJANA – »Ne mene ne stranke ni nihče ugrabil,« je včeraj takoj ob začetku nagovora dejal Igor Šoltes, evroposlanec in predsednik stranke Verjamem. Domnevna ugrabitelja stranke Verjamem, Uroš Novak in Alen Nikola Rajković, pa se ob tem le smejita in pravita, da nič od tega ne drži.

Ustanovitev stranke ni bila nikoli pod vprašajem

Včeraj je pred ustanovnim kongresom stranke v hotelu Creina v Kranju Pozareport.si poročal o tem, da Šoltes sploh ne namerava ustanoviti stranke in da ne bo nastopil samostojno na parlamentarnih volitvah, ki bodo 13. junija. Član sveta stranke Alen Nikola Rajković to zanika in pravi, da so bile za njihovo stranko parlamentarne volitve cilj vseskozi in da navedbe v anonimki, ki se je pojavila v medijih, ne držijo.

»Zelo smešne navedbe. Zanimivo, da smo pri 27 letih močnejši kot neki tajkuni, ki so že 20 let prisotni in ropajo to državo,« je dejal Rajković. Kakšne so njegove politične ambicije in kako komentira navedbe v anonimki, preverite na posnetku.

Novak izjav o navedbah ne želi dajati, je pa svoje mnenje povedala njegova sestra, sicer znana oblikovalka čevljev Alja Viryent Novak, ki je bila včeraj na kongresu med ustanovnimi člani stranke.

 

 

Izjava Alje Viryent Novak o ugrabitvi stranke Verjamem:

Deli s prijatelji