ZAVOHALI PRILOŽNOST

VIDEO: (Pre)prodajalci hiteli služiti ob Jankovićevih težavah

Objavljeno 24. marec 2014 15.08 | Posodobljeno 24. marec 2014 15.08 | Piše: K. K.

Ob robu dražbe avtomobilov, zaplenjenih Jankovićevi Electi, so se pojavili prodajalci, ki so se poskušali znebiti rabljene pločevine.

Korošca je bolj kot tisto, kar je ponujal sodni izvršitelj, navdušilo, kar je za vogalom ponujal (pre)prodajalec.

LJUBLJANA – Dražba rabljene pločevine do vratu zadolžene Electe družine Janković je v petek privabila 61 dražiteljev in vsaj še enkrat toliko radovednežev iz vse Slovenije. Priložnost so ob razprodaji premoženja, zaplenjenega družini ljubljanskega župana in ustanovitelja največje vladne stranke Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića, spretno izkoristili tudi drugi prodajalci rabljene pločevine, ki so z veseljem odprli vrata in pokazali armature avtomobilov, podobnih tistim, v katerih so se nekdaj prevažali Jankovići.

Zainteresirani kupec: Popravila bi bila draga

Dražitelj, ki se je na obrobje Ljubljane pripeljal z Raven na Koroškem, je odhajal razočaran nad stanjem nekdaj Jankovićevih avtomobilov. Opozoril je na potrebna popravila.

(Pre)prodajalec ga je bolj navdušil

Korošec je po razočaranju nad tem, kar je ostalo od Jankovićevega pločevinastega premoženja, našel uteho v avtomobilu, ki se je prodajal kar na ulici, za vogalom. Poglejte, kakšno.

Deli s prijatelji