TERNA

Včasih zadeval gole, zdaj zadel na Terni!

Objavljeno 20. junij 2015 23.49 | Posodobljeno 20. junij 2015 23.51 | Piše: T. Š.
Ključne besede: Terna

Ternina nagrada 500 evrov gre tokrat na Koroško.

Pod nalepko se je skrival petstotak! Foto: Dejan Javornik

ČRNA NA KOROŠKEM  – Naša velika nagradna igra Terna, ki srečnim dobitnikom prinaša privlačne denarne zadetke pa več kot 12.000 drugih nagrad, je tokrat obiskala kraj naše smučarske šampionke Tine Maze. Trije enaki znaki za 500 evrov pod nalepko so bili dobitna kombinacija za našega bralca v Črni na Koroškem.

»Včasih igram loto, pošljem kak SMS na nagradne igre v trgovinah, ampak do zdaj nisem imel ekstra sreče. Imel pa sem upanje, ko sem odlepil nalepko,« se smeji 44-letnemu Črnjanu Mateju Vidoviču. Morda se je kateremu med vami, ki pozorno spremljate slovenski nogomet, pravkar zazdelo, da ste zanj že slišali – in prav imate. Včasih je Vidovič zadeval gole, igral je za velenjski Rudar, Korotan, Muro, Maribor, Dravograd in Globasnico. No, tokrat je zadel na Terni.

Srečke ni kupil, saj je prišla na dom, v obliki njegovega najljubšega časopisa: »Prej sem bil naročen na Delo, potem sem kupoval Slovenske novice, zdaj pa sem že nekaj časa vaš naročnik,« pravi Korošec, ki ga je nagrada zelo razveselila.

Tudi vi, spoštovani bralci, še imate priložnosti, da odlepite prav dobitno Terno, pod katero se skriva 500 evrov! Glavna Terna, 10.000 evrov v gotovini, prav tako še čaka srečnega bralca ali bralko, zato, če ste pozabili preveriti na naslovnici – brž: vaš dobitni kupon je veljaven na dan objave, in sicer do 19. ure zvečer, ko morate poklicati na naš telefon in povedati, da vas je pobožala Terna. Če danes niste bili srečne roke kot Matej, ne obupajte, do 8. avgusta, dokler traja tokratna Terna, bodo zadetki še padali in razveseljevali številne. Morda tudi vas. Pa srečno! 

Deli s prijatelji