HEKTOLITER NA DAN

V vročini pijte dobro vodo!

Objavljeno 05. julij 2015 15.57 | Posodobljeno 05. julij 2015 15.58 | Piše: S. F.

Slovenske novice skupaj z Dano podeljujejo hektoliter pijač.

Direktorica Delovega marketinga Dolores Podbevšek Plemeniti je izžrebala prvega nagrajenca letošnjega hektolitra. Foto: Simona Fajfar

LJUBLJANA – V redakcijo Slovenskih novic smo prejeli že lep kup kuponov, ki jih pošiljate za nagradno igro Hektoliter pijače na dan!, ki jo podeljujeta najbolj bran slovenski časopis in podjetje Dana. Prvo žrebanje je opravljeno, tako da bomo v ponedeljek objavili, kdo je tisti, ki se bo prvi odžejal ne s hektolitrom – torej ne s stotimi litri osvežilnih pijač – ampak s kar 108 litri vode, sokov in ledenih čajev Dana.

Kajti v teh poletnih dneh, ko so se temperature povzdignile v višave, se nas večina vendarle zaveda, da je tekočina, predvsem voda, življenjskega pomena za vsa živa bitja. Dve tretjini našega telesa je iz vode. To tekočino potrebujemo za delovanje vseh življenjsko pomembnih procesov v telesu, še posebno pa moramo biti na to pozorni v vročih dneh. Zdravniki priporočajo, da je zaužijemo od 1,5 litra do 3 litre na dan. V nasprotnem primeru pomanjkanje vode v telesu povečuje učinke stresa, slabša razpoloženje, zavira čiščenje telesa, povzroča motnje delovanja notranjih organov. Boljša ko je voda, ki jo pijemo, bolj zdravo je življenje in obratno.

In tega se zavedajo tudi v Dani, kjer imajo več kot 60-letno tradicijo pripravljanja različnih pijač. Pod svojimi blagovnimi znamkami tržijo naravno mineralno vodo, sokove, nektarje, sadne pijače, negazirane osvežilne pijače, ledene čaje, sirupe in alkoholni program. Večji del te ponudbe oziroma brezalkoholne pijače so vključili v letošnjo nagradno akcijo Hektoliter pijač na dan!, ki poteka od srede, 1. julija 2015, pa do petka, 31. julija 2015.

Pošiljajte nam prijavnice, ki so objavljene v Slovenskih novicah med tednom in ob nedeljah v Nedeljskih novicah, ali izpolnite elektronsko prijavnico, ki je dostopna na spletni strani www.slovenskenovice.si/hektoliter. Danine osvežilne pijače so pripravljene na to, da jih razdelimo! 

Deli s prijatelji