ZELENA LUČ

V vladnem uradu zaposlujejo

Objavljeno 21. februar 2013 14.51 | Posodobljeno 21. februar 2013 14.51 | Piše: A. L.

Urad vlade za komuniciranje ponuja eno delovno mesto, na Brdu ponujajo še dve – vsa tri so za nedoločen čas.

Anže Logar ni bil kaj prida zgovoren.

LJUBLJANA, KRANJ – Na spletnih straneh zavoda za zaposlovanje smo opazili razpis Urada vlade RS za komuniciranje (Ukom), ki ga vodi Anže Logar. Iščejo kandidata za zasedbo mesta analitik V (služba je za nedoločen čas).

Njegove naloge so sodelovanje pri pripravi analiz, priprava informacij in urejanje dokumentacije, vodenje in spremljanje evidenc, zbiranje in urejanje podatkov za odločanje, priprava zapisnika in poročila o sestankih, avdio-video snemanje, izdaja promocijskega materiala, pomoč pri organizaciji promocijskih dogodkov. Za zasedbo delovnega mesta je dovolj srednja splošna ali strokovna izobrazba.

In plača? Če delovno mesto spada v plačno skupino J, je izhodiščni plačni razred 17. To pa pomeni okoli 806 evrov bruto na mesec osnovne plače. Prijave sprejemajo do 25. februarja.

Na Brdu zaposlijo dva

Dve prosti delovni mesti (služba za nedoločen čas) pa ponuja tudi Javni gospodarski zavod za protokolarne storitve RS. Ena je vodja protokolarnih dogodkov, druga pa strokovni sodelavec. Obe se opravljata v Kranju. Rok za prijavo je 7. marec.

Deli s prijatelji